Набор от инструменти за монтаж на ролкова закрепване Уилър с Инструмент за инсталиране на спусъка куката, Перфораторами, Мед / Полимерно чук и Футляром за съхранен?
  • New

Набор от инструменти за монтаж на ролкова закрепване Уилър с Инструмент за инсталиране на спусъка куката, Перфораторами,

BGN 49.64

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

РАЗМЕРИ : 2 "x 8" W x 6" Г БЕЗРАЗРУШИТЕЛЕН : Чук от хромирана стомана с найлонови месингови глави осигурява здрав, но не повреждающий контакт по време на употреба.БЪДЕТЕ ГОТОВИ : Има тренировки с различен размер, което го прави идеален комплект за вашето верстака.Включва : Набор от инструменти за монтаж ключалки на затвора, инструмент за инсталиране на спусъка скоби (3) Началните пробойники и (3) двигателни пробойники, двупосочен чук и калъф за съхранение по поръчка. съхранение : Идва с удобна пластмасова формованным футляром за съхранение.РАЗМЕРИ : 2 "x 8" W x 6" Г. БЕЗРАЗРУШИТЕЛЕН : Чук от хромирана стомана с найлонови месингови глави осигурява здрав, но не повреждающий контакт по време на употреба.БЪДЕТЕ ГОТОВИ : Има тренировки с различен размер, което го прави идеален комплект за вашето верстака.Включва : Набор от инструменти за монтаж ключалки на затвора, инструмент за инсталиране на спусъка скоби (3) Началните пробойники и (3) двигателни пробойники, двупосочен чук и калъф за съхранение по поръчка. съхранение : Идва с удобна пластмасова формованным футляром за съхранение.Набор от инструменти за монтаж ролкови щифтове серия Уилър Delta - това е пълен комплект за инсталация на всяка ролкова закрепване, без увреждане на огнестрелно оръжие! Специално разработен, за да може потребителят да може лесно и ефективно да събере своята пушка.Компоненти са изработени от закалена стомана с гладка повърхност, изчислена в продължение на много години на експлоатация.