Четец за карти USB C SD, USB ХЪБ C, Устройство за четене на карти памет Micro SD Адаптер за четене на карти Type C на SD с Капацитет от 2 TB за камерата MacBook Android, Windows, Linux (YC-803C)
  • New

Четец за карти USB C SD, USB ХЪБ C, Устройство за четене на карти памет Micro SD Адаптер за четене на карти Type C на SD

BGN 2.49

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Устройство, четец за карти 6 В 1】 -Това е устройство за четене на карти е снабден с конектор USB Type-C, оборудван с слотове за карти SD / Micro SD, както и слотове USB30 и два слота за USB2.0, с негова помощ можете лесно да прехвърляте файла между различни устройства или бързо да разглеждате снимки и видео. 【Дата на движение】 - Поддръжка на всички устройства OTG.Възпроизвеждайте видео / музика директно от външна памет, без да заема място на вашето устройство.Споделяне на видео или снимка със семействата си или с приятели по всяко време и на всяко място.Моля, свържете се с нас, ако не знаете, има ли на вашия телефон OTG функция, ние ще ви помогнем. 【Стабилен и издръжлив】 - едно Парче корпус от алуминиева сплав и корпуса на щепсела осигуряват дълъг срок на експлоатация едновременно подобряване на способността за отвеждане на топлина, и като пренос на данни по-стабилна. 【Споделяш в реално време и управление на данни】- Подходящ за трансфер на данни и управление между SD / micro SD и телефон/планшетами / компютър / лаптоп, като предоставя интелигентни функции за преглед на файлове и управление, преглед на документи, снимки, гледане на видео, слушане на музика и т. 【Отлична производителност 】 е Съвместим с USB флаш диск, на USB твърд диск със скорост 5 Gbit/с. SD, SDHC, SDXC, micro SD, Micro SDHC, Микро SDXC със скорост Class10.Използвайте нова версия на мощния чипового решения, осигуряване на по-висока честотна лента за пренос на данни и по-малко разсейване на топлината. Четец на карти 6 в 1 YC-803 C.