Газова заваръчен горелка BLUEFIRE HZ-8388B с самовоспламеняющимся 3-инчов маркуч, Търкалящите пламък Горива от MAPP/MAP Pro/ Пропан (Горелка)
  • New

Газова заваръчен горелка BLUEFIRE HZ-8388B с самовоспламеняющимся 3-инчов маркуч, Търкалящите пламък Горива от MAPP/MAP Pro/

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Маркуч с дължина 3 инча осигурява достатъчно радиус на действие за работа, свързани удобен скоба помага висеше газова бутилка на удобно място, осигурява по-голяма свобода на движение и безопасност на работаГорелочная тръба и система за горене, изработени от месинг, специално проектирани за създаване на мощен завъртете пламък, издържат на изпускане на пламъка и съкращават времето за запояване на 30%. Ергономична дръжка с вградена система за стартиране на спусъка осигурява сверхпрочный поджиг пламък.Резьбонарезной регулатор, изработени от месинг, осигурява издръжливост и надеждност, налягането се регулира за стабилна работа дори и при полагане на плочки или кратък от преобръщане. регулируема дръжка за регулиране на пламъка ви позволява лесно да регулирате размера на пламъка за различни приложения.Произведено в Тайван , с най-високия контрол на качеството. Маркуч с дължина 3 инча осигурява достатъчно радиус на действие за работа, свързани удобен скоба помага висеше газова бутилка на удобно място, осигурява по-голяма свобода на движение и безопасност на работа.Горелочная тръба и система за горене, изработени от месинг, специално проектирани за създаване на мощен завъртете пламък, издържат на изпускане на пламъка и съкращават времето за запояване на 30%. Ергономична дръжка с вградена система за стартиране на спусъка осигурява сверхпрочный поджиг пламък.Резьбонарезной регулатор, изработени от месинг, осигурява издръжливост и надеждност, налягането се регулира за стабилна работа дори и при полагане на плочки или кратък от преобръщане. регулируема дръжка за регулиране на пламъка ви позволява лесно да регулирате размера на пламъка за различни приложения.Произведено в Тайван , с най-високия контрол на качеството.