Коледна Украса, Звънци, Украса, Коледна Елха, Висящи Украшения за Коледното врати, Стоки за Домашно Парти, Дядо коледа, Снежен човек, Северен Елен, Мечка (8 бр)
  • New

Коледна Украса, Звънци, Украса, Коледна Елха, Висящи Украшения за Коледното врати, Стоки за Домашно Парти, Дядо коледа, Снежен

BGN 3.50

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Украса за коледната елха】 - Тези декорации съдържа набор от класически и популярни коледни елементиТе са идеални за украса на вашия дом и ще станат част от вашата празнична традиция. 【Малки коледни орнаменти, звънци, висящи украшения 】- Тези очарователни декорации са подходящи както за декориране на жилищни помещения, така и за бизнес. Можете да ги окачите на коледни елхи, дръжки на вратите, на каминную шелф или във всяко друго място, с помощта на куката, можете да ги инсталирате върху клоните на дърветата или окачени към него.Използвайте за украса на подарък бутилка вино. 【Уникален дизайн коледни висящи бижута 】 - Разработен със забавна малка камбана.Сладък и практичен снежен човек, Дядо коледа, кукла-Лосове и северен елен ще съживят вашия коледен празник, изпълнен с приятна атмосфера.Всяка празнична и колекционерско бижу, идеален за споделяне с близки и приятели. 【Много възможности】- Коледни стилове : 2 на Дядо Коледа 2 снежен, 2 кукли-лосове, 2 елен с различните класически и популярни коледни елементи, абсолютно подходящи за наближаващата Коледа!Украсата е готово за това, да го закачите на вашата коледна елха с помощта на стойки за закачалки. 【Високо качество】- Изработена от нетъкан текстил + метална камбанка.Докосване на ръцете мека и удобна.Цветът е наситен и ярък.Подходящ за вътрешни или външни облицовки. 【Украса за коледната елха】 - Тези декорации съдържа набор от класически и популярни коледни елементи.Те са идеални за украса на вашия дом и ще станат част от вашата празнична традиция. 【Малки коледни орнаменти, звънци, висящи украшения 】- Тези очарователни декорации са подходящи както за декориране на жилищни помещения, така и за бизнес. Можете да ги окачите на коледни елхи, дръжки на вратите, на каминную шелф или във всяко друго място, с помощта на куката, можете да ги инсталирате върху клоните на дърветата или окачени към него.