Ултра-леки очила за четене NEWADA голям размер, Лесен Компютърен Четец, блокиращ синята светлина с висока разделителна способност, очила за защита от напрежение в очи?
  • New

Ултра-леки очила за четене NEWADA голям размер, Лесен Компютърен Четец, блокиращ синята светлина с висока разделителна способност,

BGN 41.77

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【УНИКАЛЕН ДИЗАЙН】 - Прости, но необичайно, перфектна комбинация от класически и стилни очила за четенеМодерен стил, която ви дава възможност да отида в челните редици на модата. 【Удобна засаждане】 - Модерен и ергономичен дизайн.Здрава и лека рамка с кутия пролетта панти за по-голяма свобода на носенето.Да имате удобни за носене. 【Модни очила за четене】 Подготвили очила за четене за тези, които обичат модата.Стилен дизайн голям рамка-кутия, подходяща за всички форми на лицето.Дали ще мине по улицата, работите или да прочетете книгата, този дизайн ще ви направи по-привлекателни. 【Благородна рамки и лещи с висока разделителна способност 】 Гъвкави кутия пантите и лесната дограма за да предоставят удобни за носене.Лещи с висока разделителна способност направи вашата визия по-ясни.Всеки чифт очила за четене внимателно контрол по отношение на качеството. 【Очила с защита от синя светлина】 Нашите лещи със защита от синя светлина се добавят към основния материал на лещите фактор синя светлина, който може по-ефективно да блокират синята светлина.Не е нужно да се притеснявате за продължителна употреба, в противен случай драскотини ще намалят габаритните ефект на анти-синьо сияние. 【УНИКАЛЕН ДИЗАЙН】 - Прости, но необичайно, перфектна комбинация от класически и стилни очила за четене.Модерен стил, която ви дава възможност да отида в челните редици на модата. 【Удобна засаждане】 - Модерен и ергономичен дизайн.Здрава и лека рамка с кутия пролетта панти за по-голяма свобода на носенето.Да имате удобни за носене. 【Модни очила за четене】 Подготвили очила за четене за тези, които обичат модата.Стилен дизайн голям рамка-кутия, подходяща за всички форми на лицето.Дали ще мине по улицата, работите или да прочетете книгата, този дизайн ще ви направи по-привлекателни. 【Благородна рамки и лещи с висока разделителна способност 】 Гъвкави кутия пантите и лесната дограма за да предоставят удобни за носене.Лещи с висока разделителна способност направи вашата визия по-ясни.Всеки чифт очила за четене внимателно контрол по отношение на качеството.