Адаптер Maxxima от 30 Ампера до 15 Ампера за дома на колела, Тежкотоварни Електрически Преобразувател Dogbone, захранващия Кабел от 30 А до 15-А с дръжка за захващане за ремарк?
  • New

Адаптер Maxxima от 30 Ампера до 15 Ампера за дома на колела, Тежкотоварни Електрически Преобразувател Dogbone, захранващия

BGN 6.49

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Този адаптер RV dogbone позволява да се свързват към източник на захранване на къмпинг, чрез адаптиране на свързване към вашия 15-амперному колата Максимално натоварване 15А или 1875 W, 125 vac. Приблизителни размери : 2 "W x 12,5"Д x 3"Г. Този кабел на адаптера изключително гъвкав и е покрита с тежка рамка термостойкой обвивка от PVC, който служи за защита от износване благодарение на дебелината на тел 12/3. Лесен за използване благодарение на копчето power grip, за да може лесно да се свърже и самостоятелни жак, без да наранява адаптер camper.Проектирана за употреба на открито.ETL посочи гаранция 1 година.Този адаптер RV dogbone позволява да се свързват към източник на захранване на къмпинг, чрез адаптиране на свързване към вашия 15-амперному колата. Максимално натоварване 15А или 1875 W, 125 vac. Приблизителни размери : 2 "W x 12,5"Д x 3"Г. Този кабел на адаптера изключително гъвкав и е покрита с тежка рамка термостойкой обвивка от PVC, който служи за защита от износване благодарение на дебелината на тел 12/3. Лесен за използване благодарение на копчето power grip, за да може лесно да се свърже и самостоятелни жак, без да наранява адаптер camper.Проектирана за употреба на открито.ETL посочи гаранция 1 година.