Parcce, 4 опаковки Големи метални щипки за коса за тънка и гъста Къдрава коса, с 4.3 Инчов Големи Нескользящие Скоби Златен цвят, Идеални Модни Аксесоари за стайлинг на к?
  • New

Parcce, 4 опаковки Големи метални щипки за коса за тънка и гъста Къдрава коса, с 4.3 Инчов Големи Нескользящие Скоби Златен

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?【4 различни нокът】 Вие ще получите 4 различни нокът за коса златен цвят, прости и модерен щипки за коса с размери от 3,5 до 4,3 инча, те са подходящи за всеки рокля, прическа за посещения, която носите, да се отговаря на всички ваши ежедневни събития рокля ?【Здрав материал】 Тези щипки за коса са изработени от висококачествени метални сплави с, който не е разбит при падането, благодарение на трайни малък вътрешен зубцам и метална пружина те помагат за по-плътно и удобно задържане на косата при употреба няма да навредят на косата и няма лесно да отваливаться. ?【Идеален подарък】 не забележите тяхното съществуване, когато ще ги носят, тъй като те са много леки и удобни.Те могат бързо да приведе в ред косата и не влияят на работата, както и да ви предоставят официално или неофициално прическа по ваше желание.Това е идеалният подарък за Свети Валентин, Коледа, рожден Ден, Ден на майката или на нещо друго. ?【Всеки харесва】 Тези 8 различни скоби, с големи нокти са особено подходящи момичета и жени, и всеки ден изглежда добре във всяка ситуация.Те са идеален помощник в ежедневието, като ви помага да дръпне косата на бузите по време на работа у дома, плуване, упражнения и за нанасяне на грим. ?【Обслужване на клиенти】 Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас възможно най-скоро.Ние допринасяме за ви осигурим безупречно обслужване и ще направим всичко възможно, за да реши вашите проблеми и ще ви даде задоволителен отговор. натиснете бутона "Купи сега" точно сега.Материал : легирана с метал, метална пружина. Размер : 4,5 * 1,1 инча, 4,5 * 0,86 инча, 4,5 * 1,14 инча, 3,54 * 1,1 инча.Тегло : средно 1,5 мл / брой * 4. Форма : във формата на нокът.Нашите метални ключалки-ноктите са подходящи за различни типове коса и може да се комбинира с вашите различни нарядами в различни случаи.