schonee Винтажное Декоративно Стенно огледало с Дърворезби, Подвесное Огледало за Декор Шкафа, Спалня, Хол, Козметичен Кутия за Съхранение на Бижута (15 x 13,4) (Златисто-О?
  • New

schonee Винтажное Декоративно Стенно огледало с Дърворезби, Подвесное Огледало за Декор Шкафа, Спалня, Хол, Козметичен Кутия

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Многоцелеви】 може да се използва за плотове, стенни декор, организатор за грим, поднос за да накити или сервировочного тавата и т Също така е подходяща за използване като подпори за стрелба, можете да го използвате за подробни снимки. 【Нанесете върху】 Е подходящ за вашата всекидневна, баня, спалня, антре или кухня и разкрасяване на всеки домашен интериор. 【ЛЕК и ЛЕСНО подвешиваемый】 Огледален тава преносим и лек, и като i Pad air, а в задната част има малка кука за по-лесен монтаж. 【Класически дизайн】 Европейски стил ретро-релеф, чудесен избор за барок, рококо и всеки друг антикварен декор. 【Материал и размера на】 PVC, пластмасови огледалото и древесноволокнистая плоча със средна плътност, на процеса на боядисване чрез пръскане. 15 инча дължина x 13,4 инча ширина.Моля, проверете внимателно "размери" на стоки, преди пускането на поръчката. ★ ВАЖНО ★ ◆◆ Моля, проверете "размери" на стоките, преди да купите. ◆◆ Стъкло огледало деликатен, в случай на получаване на счупени огледала, моля, обърнете се към обслужваща за безплатна подмяна.Информация за продукта : ◆◆ Използване на продукта : Тава за съхранение на козметика, тава за съхранение на бижута, гоблени ◆◆ Размер : 15 'L x 13,4' W ◆◆ Цвят : златист ◆◆ Материал на продукта : PVC + пластмасов огледало + древесноволокнистая плоча със средна плътност ◆◆ Инструкции по поддръжката : Избърсват със суха кърпа, да се пази от влага и преекспониране В стил ретро-барок.Изтънчен дизайн, дърворезба, много елегантен класически чар.Висококачествен материал, екологично чист, не е лесно да избледняват.Необикновената структура и изящна изработка производство.Може да се използва като стенен лампа или като декоративен поднос, за да създадете свой собствен ретро-стил и да се потопите в атмосферата на старите времена.Огледало с висока разделителна способност, по-ясно изображение.