QODOLSI Pack-1 Кола за телефон, щипка за телефон на волана, Преносим Разтегателен авто навигация притежателя, Универсален за повечето автомобили Окачен навигация скоба (?
  • New

QODOLSI Pack-1 Кола за телефон, щипка за телефон на волана, Преносим Разтегателен авто навигация притежателя, Универсален за

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? Високо качество : Скоба за телефон на волана на автомобила, произведени от висококачествен материал ABS с вградени силиконови наслоявания, които могат да смекчи вибрации и удари, и за защита на оборудването от надраскванеПо-дълъг живот, грижа и дълготрайност. ? Регулируеми : Регулируем държач за карти, размерът на отвора на притежателя на карта е 2,17 инча / 5,5 см, регулиран на максимум до 3,15 инча / 8 см., подходящо за повечето мобилни телефони, представени на пазара.Държи здраво телефон при завой, или удари дупка или кочку. ? Сигурност : Устройството се отличава с компактен, волана могат свободно да се движат, няма риск за сигурността.Дръжте телефон и навигационната система е в центъра на вниманието, което ви позволява да следите скъпи, като държите и двете си ръце на волана в центъра за спокойна и сигурна кола. ? Лесна употреба : инсталира директно върху волана на колелото, след инсталация регулиране на ъгъла на наклона.Можете да включвате и изключвате го и преместване от един автомобил в друг с помощта на лесен монтаж.Много лесно се инсталира и да се премахват, без да оставя никакви следи. ? Mailto : Вие получавате 1 бр. държач за мобилен телефон.Лесно и трайно закрепване за навигация на мобилен телефон ви позволява здраво, за да запази вашия телефон на волана.Вградена еластична определяне на каучук, за пълна защита и сигурността на вашия телефон.QODOLSI Pack-1 кола за телефон, щипка за телефон на волана, преносим разтегателен авто навигация притежателя, универсален за повечето автомобили окачен навигация скоба (в червено).