Метална полк Органайзер стелажи За съхранение на Стелажи За съхранение на Многоцелеви Багажник за изложбата стоки Е идеален за Склад, Кабинет, Кухня, Пералня, библ?
  • New

Метална полк Органайзер стелажи За съхранение на Стелажи За съхранение на Многоцелеви Багажник за изложбата стоки Е идеален

BGN 141.79

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

☆ Багажник изключително полезно за организиране на нещата, особено чудесно за всяко място, където има малко място и се нуждаят от голямо пространство за съхранение, като например баня, врата, входно антре, гараж, кухня, килер, пералня, офис или складово помещение ☆ Е изработен от здрава метална тръба с прахово покритие и високо качество на пластмасови съединители, този багажник за съхранение на рафт траен, стабилен и силен.Неговата сила може да гарантира, че той няма да залитат след нанасяне върху него материал. ☆ Вид напомняне : Всеки подреждане на рафтовете могат да се настанят максимум 83,3 паунда (37,5 кг). ☆ Здрава стоманена конструкция с хромирани елементи; регулируем выравнивающие крака.Нескользящие крака не поцарапают плочки. ☆ Нашите услуги : Вашето удовлетворение е целта на нашия магазин.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви отговорим възможно най-скоро, в продължение на 8 часа.Създаване на ценно вертикално пространство с помощта на този елегантно выглядящего стеллажа от магазина Sister Store.Съчетавайки модерен и атрактивен външен вид с удобни регулируеми дизайн, блок с четири полка увеличава пространството на вашите рафтове.Багажник с четири полка, е полезно допълнение към всяко жилищно помещение или складу, се различава забележителна здравина, удобство и гъвкавост.☆ Описание На Продукта1. Име на продукта : Рафтове за съхранение с прибиращ ящиком2. Материал : Метал, неръждаема стали3. Размер : Эталонное изображение4. Предназначение : Подходящ за баня, отвора на вратата, антре, гараж, кухня, килер, перално, една малка стая в общежитието, за офис или дрешник.☆ Применимая Сцена1. КУХНЯ : стелажи, инсталирани в кухнята, може да се побере всичко, което искаш, от консерви и насипни продукти до тенджери и тигани, миксеров, чинии и мисок. ХОЛ : В хола на стелажи красиво са подредени книги, списания, настолни игри и др.