Кош за филтър за кафе за еднократна употреба, съвместима с кафемашини Keurig 2.0 и 1.0 Brewers (черна, 2 бр. / опаковане.)
  • New

Кош за филтър за кафе за еднократна употреба, съвместима с кафемашини Keurig 2.0 и 1.0 Brewers (черна, 2 бр. / опаковане.)

BGN 4.20

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

☕ В комплекта на продукта е включена : просто си купите, вие ще получите два многократно филтър за кафе, които могат да се използват повторно, които можете да използвате, на свой ред ☕ Е подходящ за всички филтри за кафе Keurig : съвместим с всички домашни кафемашини Keurig, може да замени филтри Keurig и всички други многократна употреба филтри за кафе. ☕ Премиальное и сигурно качество : филтър за многократна употреба е изработена от безопасни материали и отговаря на най-високите стандарти за качество на продукцията и безопасност, висока устойчивост на топлина. ☕ Лесна за използване : просто се изсипва кафе на прах, поставя се в кафе филтър Keurig, натиснете леко ключа и ще можете да получите вкусна чаша смляно кафе. ☕ Задоволително следпродажбено обслужване : ако не сте доволни от нашите продукти, моля, свържете се с нас и ние ще ви възстановим парите.Търсите взаимозаменяеми филтърен елемент за кафе машини Kuering?Опитайте повторно филтър за кафе, той е съвместим с термостойким филтър Keurig 1.Съвместим с : Пивоварни, Keuring : k-mini Brewer, K-Mini Plus, K-Compact, K-Classic, k-Select, K-Elite, K-Latte, K-Cafe Пивоварни серия Keuring Plus : k200/250, k425 / 475, k525/575 Забележка : При K-Mini откручивается дръжка отстрани и се инсталира филтър; При K-Elite махнете външната долната втулка върха с голям ръб, кори на ръба, за да не защелкивалось; При K-Duo подобно част на машината трябва да бъдат отстранени от първото.Моля, потвърдете вашия тип кафе машини, преди да купите!Сервизно обслужване : ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа.