Приставной масичка за дивана, С-Образна Приставной масичка, Разтегателен Под двоен разтегателен диван, малка масичка, Приставные холни Маси за дивана в Хола, Спалн?
  • New

Приставной масичка за дивана, С-Образна Приставной масичка, Разтегателен Под двоен разтегателен диван, малка масичка, Приставные

BGN 33.49

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Многократно използване на】 Този масичка c може да се използва като приставного диванного масичка, кушетка или прикроватной нощни шкафчета, в хола и спалнята за приготвяне на кафе, закуски и лаптоп, той също така е идеален за баня и балконТова е идеалният помощник за вашия дом и офис. 【Елегантен външен вид 】 Този муфа масичка с-образна форма, изработен от устойчив масивно дърво и МДФ, а древесное зърно на повърхността лесно се надраска.Уникален яйцевидный вид с гладки ръбове, класически селски цвят . подходящ за всеки стил на оформяне. 【C-shape дизайн】 Този приставной масичка за диван е идеален за малки пространства и лесно се движи.Той може лесно да се плъзга под струпясване дивана, дивана или леглото, като ви спестява пространство!Като удобно приставного масички за вашите книги, дистанционни управления, мобилни телефони и преносими компютри, до които по-лесно да стигнем до.Подходящ за ежедневна употреба!. 【Здрава рамка】 Нашия C-образна маса за мека мебел изработена от дебела здрава желязна тръби, Т-образни скоби осигуряват по-добра устойчивост диван капаци маси и гарантират, че им е лесно да падне и да се разклаща, а също така могат да издържат голяма тежест. 【Лекотата на монтажа】 Този приставной масичка C за дивана се предлага с необходимите детайли и подробно ръководство, му е много лесно да се съберат, просто трябва да следват инструкциите в ръководството, след няколко минути пред очите ви ще се появи симпатичен приставной маса c-образна форма. ❤️❤️【Забележка】 Ако по някаква причина не сте напълно доволни от покупката си - ако той се счупи, ако е повреден при доставка, или дори ако промените мнението си - просто ни кажете и ние да я заменим, или ще ви върнем парите, по ваш избор!.Външен вид класически и модерен, подходящ за повечето стилове на дизайн, можете да използвате тази маса с в хола, спалнята, ъгъл, в офиса, на балкона, в кабинета.