Моторен Блок с Ръчен лост със стоманена Храповиком, Ръчни Верижни Телфери с тегло 1 Тон, Тежки вериги G80 с тегло 1000 кг, 2 Кука, верига Връзка ≈ 6 мм
  • New

Моторен Блок с Ръчен лост със стоманена Храповиком, Ръчни Верижни Телфери с тегло 1 Тон, Тежки вериги G80 с тегло

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

● Голяма товароносимост : товароподемност 1 тон при правилно използване на повече от достатъчно за повечето индустриални приложения и ежедневна употребаВерижна лифт може да се вдигне на тежки предмети с различни размери. ● Здрав материал : Верижен подемник е покрит с висококачествена легирана стомана за защита на веригата и нащърбена система и поддръжка практически не е необходима.Предназначен за здравина и издръжливост. ● Стабилност : Моторен блок за ръчно лифта е оборудван с две здрави стоманени куки с защитни барабани, които не перекручиваются и не се огъват.Повдигаща верига G80 по-лесно и удобно за използване. ● Защита на сигурността : Подобрени спирачки го правят по-стабилни, значително повишаване на безопасността и надеждността.Освен това, висококачествени зъбни колела осигуряват по-плавна работа и предпазват от засядане на веригата. ● Широк спектър от приложения : Електрическа лебедка с верига на двигателя може да се използва в повечето промишлени области, включително фабрики, гаражи, складове, корабостроене, транспорт, строителни площадки, магазини и мина. ● Голяма товароносимост : товароподемност 1 тон при правилно използване на повече от достатъчно за повечето индустриални приложения и ежедневна употреба.Верижна лифт може да се вдигне на тежки предмети с различни размери. ● Здрав материал : Верижен подемник е покрит с висококачествена легирана стомана за защита на веригата и нащърбена система и поддръжка практически не е необходима.Предназначен за здравина и издръжливост. ● Стабилност : Моторен блок за ръчно лифта е оборудван с две здрави стоманени куки с защитни барабани, които не перекручиваются и не се огъват.Повдигаща верига G80 по-лесно и удобно за използване. ● Защита на сигурността : Подобрени спирачки го правят по-стабилни, значително повишаване на безопасността и надеждността.Освен това, висококачествени зъбни колела осигуряват по-плавна работа и предпазват от засядане на веригата. ● Широк спектър от приложения : Електрическа лебедка с верига на двигателя може да се използва в повечето промишлени области, включително фабрики, гаражи, складове, корабостроене, транспорт, строителни площадки, магазини и мина.

Name:
Round Hand Chain Hoists
Material:
Steel
Rated lifting weight:
1000 (kg)
Standard lifting height:
2.5m
Maximum lifting capacity:
1 ton
Lifting height:
3 meters
Package list:
1 x Chain Lock:
Hand Chain Hoists is an efficient and universal manual hoist,which can be widely used in equipment installation,object lifting,shipbuilding,electric power,post and telecommunications,transportation,construction,mining and other fields of mechanical parts traction,especially in small operations at high altitude in the field Unique advantages of operation and various traction angles.:
feature:
Hardened alloy steel chain.:
Compact size and use of light sprocket block in limited space.:
Easy to operate and maintain,and high work efficiency.:
Suitable for workshops,freight yards,factories,etc.: