WXBDD Професионална Писалка за рисуване на линии, Четки за рисуване на детайли, на Върха на Волчьей вълна, Фини детайли, Четки за рисуване с маслени бои, Продукти за бр?
  • New

WXBDD Професионална Писалка за рисуване на линии, Четки за рисуване на детайли, на Върха на Волчьей вълна, Фини детайли,

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

- Ръчна изработка, пискюл лесно пада, дръжки на върха на четката лесно да се прекъсне - Идеален за художници на всяко ниво - от деца и начинаещи до професионалисти. - Трябва само да изплакнете четката с топла вода веднага след употреба и промяна на формата на върха на четката. - Тези четки са подходящи за различни видове бои, като акрил, акварел, гваш и маслени картини. - Идеален подарък за художници.Описаниеэто набор от четки за рисуване, които са изработени от материал за трайно и устойчиво използване.Независимо от вашето ниво на професионалния опит или способности, този комплект четки за рисуване - добра първоначалния инструмент.Ако търсите елегантно изработени четки за лична употреба, този набор от четка с дълга дръжка е идеална за вас.Характеристики - Цвят : тъмно червен.- Материал : дърво.- Размер на опаковката : около 19,5x2x10 виж - Ръчна изработка, пискюл лесно пада, дръжки на върха на четката лесно да се прекъсне.- Идеален за художници на всяко ниво - от деца и начинаещи до професионалисти.- Трябва само да изплакнете четката с топла вода веднага след употреба и промяна на формата на върха на четката.- Тези четки са подходящи за различни видове бои, като акрил, акварел, гваш и маслени картини.- Идеален подарък за художници.- С различен размер в зависимост от вашите нужди.Опаковъчен лист : 9 бр. x четка за рисуване е тънка и гладка на допир, всеки детайл е внимателно полира.