Набор от инструменти от неръждаема стомана BKDFD, Трислоен Сгъване на Потребителска Кутия за съхранение, Преносим Желязната Кутия за съхранение, Авто индустриален к?
  • New

Набор от инструменти от неръждаема стомана BKDFD, Трислоен Сгъване на Потребителска Кутия за съхранение, Преносим Желязната

BGN 55.80

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Покритие на Марс от неръждаема стоманаДвухслойное трислойно некласифицирано склад.Определяне на нитове.Устойчивост на износване и устойчивост на натиск. разпределение на силни напрежения в мускулите и костите е здрав, устойчив на падане и разбиванию.Покритие на Марс от неръждаема стомана двухслойное трислойно некласифицирано средство за съхраняване и определяне на устойчивост на износване и устойчивост на натиск разпределение на силни напрежения в мускулите и костите е здрав, устойчив на падане и удар.Характеристика : материал : пластмаса Забележка : Металл1.Ние предоставяме ясни изображения, измерване, където е възможно.Моля, проверете колкото е възможно повече, за да се уверите, че стоката е точно този, който ви нужен2. Моля, имайте предвид разликата в 0,5-1 сантиметър, поради ръчно измерване. (1 инч = 2,54 см) на Троен винт органайзер за съхранение на гайки, болтове, винтове, гвоздеи и дребни аксесоари.