Кабелен телефон, Кабелна Домашен Стационарен телефон с високоговорител за възрастните хора, Стационарни телефони за дома, Много по-Големи бутони, Вграден телефон ?
  • New

Кабелен телефон, Кабелна Домашен Стационарен телефон с високоговорител за възрастните хора, Стационарни телефони за дома,

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Превъзходно качество на звука на безжичен телефон】 намаляване на шума, автоматично потискане на фона на смущения, като повишаване на тембър на гласа за по-ясни разговори по време на основното устройство и безжични тръби 【Издръжлив материал и е идеален размер】 Нашия тенис на кабелен телефон с високоговорител е изработен от висококачествен устойчив ABS-пластмаса, лесен и удобен за задържане, сверхпрочный за продължителна употреба.Размери на продукта-около 8,66 см в дължина x 6,69 инча ширина x 3,15 инча височина - перфектни размери, който е подходящ за настаняване на всяко място, което желаете. 【Лекота на работа】 Просто включете кабелна телефона към телефонния контакт, с помощта на телефонна линия, която е включена в комплекта, той не се зарежда от батерията.Бутон "свободни ръце" опростява разговор "свободни ръце", можете да говорите и да слушате, без да държите телефона си, което е удобно за потребителя.Това не е просто телефон, той е и калкулатор. 【Много голям наклонен дисплей и бутони】В проводном телефона са инсталирани големи бутони, които позволяват ясно да видите всяка цифра и буква.LCD екран показва дата в реално време, запис време на повикването, номер за входящо повикване и т. 【Широко приложение】 Нашия класически и практичен телефон с вграден идентификатор на повикващия не е подходяща за използване в дома, в офиса, хотела, ресторанта, в болница и т., Е идеален за поставяне върху плот, маса, рецепцията.Елегантен черен цвят и изчистен дизайн му позволяват да се побере във всеки интериор у дома. 【Превъзходно качество на звука на безжичен телефон】 намаляване на шума, автоматично потискане на фона на смущения, като повишаване на тембър на гласа за по-ясни разговори по време на основното устройство и безжични тръби. 【Издръжлив материал и е идеален размер】 Нашия тенис на кабелен телефон с високоговорител е изработен от висококачествен устойчив ABS-пластмаса, лесен и удобен за задържане, сверхпрочный за продължителна употреба.Размери на продукта-около 8,66 см в дължина x 6,69 инча ширина x 3,15 инча височина - перфектни размери, който е подходящ за настаняване на всяко място, което желаете. 【Лекота на работа】 Просто включете кабелна телефона към телефонния контакт, с помощта на телефонна линия, която е включена в комплекта, той не се зарежда от батерията.Бутон "свободни ръце" опростява разговор "свободни ръце", можете да говорите и да слушате, без да държите телефона си, което е удобно за потребителя.Това не е просто телефон, той е и калкулатор. 【Много голям наклонен дисплей и бутони】В проводном телефона са инсталирани големи бутони, които позволяват ясно да видите всяка цифра и буква.

Material:
ABS
Size:
about 220*170*80mm/8.66*6.69*3.15in
Color:
Red, White, Black(optional)
Model:
KX-2025ClD
Package List:
1 * Corded Phone with Speakerphone:
1 * Phone Cover:
1 * Phone Cable:
1 * Dual-port Cable:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.: