Украса за Коледната Елха на 3 бр. Коледен Елф Гринч Зелено Чудовище Декор Коледа Topper, Пухкави Зелена Главата на Елфа/Ръцете си, за да Тематични Партита В Двора на Кол?
  • New

Украса за Коледната Елха на 3 бр. Коледен Елф Гринч Зелено Чудовище Декор Коледа Topper, Пухкави Зелена Главата на Елфа/Ръцете

BGN 6.07

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?【Коледна украса】 : Коледна украса за тялото на елфа, крачета на елфа за коледна украса, забавна коледна шапка-ръкавица, красиви празнични декорации ще придадат на вашето семейство и приятели повече от коледната атмосфера, и те да се почувстват щастливиПушистое зелено главното декорация да украсите на върха на коледната елха, за да направите коледната елха по-очарователна. ?【ЗАБАВНА УКРАСА ЗА РЪЦЕ】 : Когато хората отиват в стаята, те с учудване забеляза познатата ръка, протягивающуюся от под коледната елха и держащую украса между дълги пухкави зелени пръсти. ?【Висококачествени материали】 : Коледа декорации за сифони са изработени от висококачествен памучен плат и филц, тънка линия прави украса силен и траен, коледна украса може да се използва повторно.Пълнител от полипропиленови памук прави коледна украса с елф мек и удобен за съхранение. ?【Идеален за коледни партита】 : Цветни елфските декори, нашият коледен венец от зебло, ще станат чудесна украса за следващата Коледа, може да е идеално се комбинира с други коледни декорации в дома ви, ще ви даде едно незабравимо и щастливо Коледа. ?【СЪЗДАВАЙТЕ различни пози】 Уникален дизайн, може да се огъне или да се даде на всяка форма в съответствие с вашите изисквания за оформяне.Отлично подсилва празничната атмосфера, а интересен начин носи радост на хората. ?【Широко приложение】 Отлично коледа благодарствено/сватбена украса на помещения, дома, партита, стена, входната врата, хол, спалня, прозорци, елхи и т. Идеалният подарък за вашите приятели и семейства. ? Пушистое зелено главното декорация да украсите на върха на коледната елха, за да направите коледната елха по-очарователна.Добавете празнична атмосфера. ? Този набор от ръце и лица Гринча!Лесно можете да я огъвате и придават на всеки детайл към бранша, а в лявата си ръка той има кука, за да се закача за любимите си бижута! ? Материал : Метална тел, PVC, полиестер, плат ? Предпоставка включва 1 х корона 2 × ръка.