МИКЕЛАНДЖЕЛО 3-Литров буркан Антипригарная Тенджера с капак, Комплект Тенджери и тигани с незалепващо покритие, Комплект Кухненски съдове за готвене от 12 теми, Эма?
  • New

МИКЕЛАНДЖЕЛО 3-Литров буркан Антипригарная Тенджера с капак, Комплект Тенджери и тигани с незалепващо покритие, Комплект

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Естествен камък е подходящ за здравословно готвенеИзбирайте малка форма за соса Michelangelo Stone за по-екологичен и безопасен за готвене. 100% Не съдържа АПЕО и ПФОА.Термостойкая със стъклен капак 3-литрови малки тенджери улеснява преглед на ястия от началото до края.Дълги ергономични дръжки от тежка рамка от неръждаема стомана осигуряват надежден и удобен захват и държи на хладно по време на готвене.Комплект тенджери и тигани с незалепващо покритие от MICHELANGELO е изработен от тежък дебел алуминий и порцелан с твърд емайл, за да се предотврати деформация и издържат на маса кулинарни задачи.Комплекти съдове за готвене с незалепващо покритие, оборудвани прорезиненными дръжки от неръждаема стомана с двойно нитове, осигуряват надежден и удобен захват.Със стъклен капак запазва аромата и топлината.Масивна алуминиева конструкция осигурява отлична топлопроводимост, което се случва бързо и равномерно.Тези тенджери и тигани може да се пече при температура до 350 ° F и се използва за всички плочи, с изключение на индукционных. 【Екологично чисто гранитное покритие с незалепващо покритие и лесни за почистване 】- Естествен камък е подходящ за здравословно готвене.Избирайте малка форма за соса Michelangelo Stone за по-екологичен и безопасен за готвене. 100% Не съдържа АПЕО и ПФОА.