Стикер за търсене на домашни любимци в рамките на 4 опаковки - Лепило ОТПРЕД и ОТЗАД. В случай на възникване на извънредна ситуация пожарникари ще видите предупрежд?
  • New

Стикер за търсене на домашни любимци в рамките на 4 опаковки - Лепило ОТПРЕД и ОТЗАД. В случай на възникване на извънредна

BGN 2.50

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЛЕПИЛО ОТПРЕД И ОТЗАД : Залепете към вътрешната страна на прозорците, за да го просвечивало, или залепете отвън с врати от масивна дървесинаЛЕСНО е да се РАЗБЕРЕ : в случай на извънредна ситуация пожарникарите бързо се научават, колко кучета, котки, птици и т. имате в дома си. 4 ОПАКОВКИ ЕТИКЕТИ : наклейте по една за всяка страна на вашия дом или по един на прозореца на всеки апартамент.Помислете за втория пакет, ако имате нужда от повече от 4 предупредителни стикери.Подарявате подаръци.ПРОСТО ПРАВИЛНИЯ РАЗМЕР : Нашите клиенти смятат, че нашите стикери за търсене на домашни любимци с размер от 4 до 5 инча - идеалният размер.Спасители и техника на безопасност не може да ги обърка.Доживотна ГАРАНЦИЯ : Ако вас не се задоволява с етикети за спешна помощ на домашни любимци, можете да заявите пълно връщане на парите.