Cabilock 2 бр. Закачалки-Куки за Закачалки, Противоскользящее Капково Бельо за Пране, Ветрозащитный Шал, Шапка, Фиксиран Органайзер, Памперси, Вратовръзка, Кло с Къси па?
  • New

Cabilock 2 бр. Закачалки-Куки за Закачалки, Противоскользящее Капково Бельо за Пране, Ветрозащитный Шал, Шапка, Фиксиран Органайзер,

BGN 5.36

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Закачалка за сушене на бельо : Sawtooth форма достатъчно, за да държи чорапите си, но не твърде защемлять им и не оставят следиГорната закачалка за дрехи : sawtooth форма достатъчно, за да държи чорапите си, но не твърде защемлять им и не оставят следи.Сушилня за дрехи : това ще ви спести място за изсушаване на чорапи на едно място.Сушилня за дрехи : с помощта на нашите закачалка за дрехи, вие ще спестите място и да се създаде голямо пространство за други занимания.Простор за чорапи : Универсална по всяко време на годината, незаменим нещо за дома си, подходящ е за сушене и съхранение на чорапи.Списък на опаковки 2 x сушилни стеллажа Особености - на Въртящата се конструкция, която лесно се използва и за осветление под различни ъгли. - Простор е изработен от висококачествена пластмаса, много здрав и устойчив на корозия, дълъг живот на употреба. - Материал : полипропилен - Сушене-часова позволява лесно се изсушава на въздуха семейството на чорапи, бельо за посрещане на ежедневните нужди. - Цвят : тъмно синьо, жълто - Ветрозащитный дизайн с назъбени прорези, е фиксиран и не е лесно пада. - Кажете сбогом на традиционните скоба за носа, лека тапата могат да се сушат. - Размер : около 26 00 X26,00 X13,50 см / 10,22 X10,22 X5,31 Описание на стоките Простор за дрехи Е солидна конструкция за ежедневна употреба. горната закачалка чудесно за сушене на сутиени, бельо, чорапи, хавлии и т., Простор за чорапи с много прорезей може да помогне в голяма степен да се спести място.Простор за дрехи, Така разумно да придобие такава многофункциональную сушилня за всяко семейство.