TOPINCN Ретро Кутия За Съхранение на Ръчно изработени Ретро Дървена Кутия За Съхранение на Бижута в Античен Стил Организатор за Гардероба на Златар Ковчег Кутия за Ук?
  • New

TOPINCN Ретро Кутия За Съхранение на Ръчно изработени Ретро Дървена Кутия За Съхранение на Бижута в Античен Стил Организатор

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА - кутия за съхранение на малки по размер, може да се използва за съхранение на книги, библейски сборника, документи, бижута и т ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ - Тази ковчег за бижута изработена от висококачествена дървесина, экологична, сигурна и трайна.Дизайн в китайски стил - Ретро дървена кутия за съхранение, елегантен и очарователен дизайн в китайски стил.ТРИ ОПЦИИ - китайски стил, лотос и е подпечатан с три модели са задължителни.ЛЕКОТА НА ИЗПОЛЗВАНЕ - кутия за съхранение може да използвате за изтегляне на някои важни файлове.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Кутия за книги с малки размери Материал : Дърво Външен диаметър : прибл./9,1x6,3x3,9 инча Използване на продукта : книги, библейски книги, кутия за съхранение на документи Фигура : # 1 : китайски стил, # 2 : лотос, # 3 : печат (не е задължително) Списък на опаковки : 1 х кутия за съхранение Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване.Благодаря ви за вашето разбиране. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Condition:
100% brand new
Item Type:
Small Size Book Box Material
Outer diameter:
approx. 23 x 16 x 9.8cm / 9.1 x 6.3 x 3.9 inch
Product Usage:
books, Bible books, documents storage box
Pattern:
#1
List of packages:
1 x storage box :
Note:
1. Please allow 1-2cm error due to manual measurement. Thank you for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.: