Пръстени от Ресни за Бродерия, Метални Халки за Бродерия, Аксесоари за Риболов на Мечтите, Поставки за Салфетки, Метални Златни Пръстени за Сватби (1 бр., 8 инча)
  • New

Пръстени от Ресни за Бродерия, Метални Халки за Бродерия, Аксесоари за Риболов на Мечтите, Поставки за Салфетки, Метални

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Отлична стойност】 комплектът включва 1 парче 8-инчов метален обръч с дебелина 0,047 инча в диаметърТези метални обръчи за бродерия може да се превърне в чудесно допълнение към вашия гардероб. 【Ярък цвят】 Нашите златни пръстени ръчно изработени не изчезват, стават за декорация на сватби или ще добави цветове на булчински душ.Връзка твърдо сварени, за да се избегне деформиране. 【Лесна употреба】 обръчи за ресни са подходящи за бродерия, им е много лесно да се намали и те са достатъчно гъвкави, за да могат да се огъват по форма.Выставляйте под формата на произведения на изкуството, предмети от домашния декор. 【Направи си сам е по-лесно】 Е идеална за създаване на пръстените-ловци на сънища, ресни, духовни плоскости, суспензии за растенията и на други проекти.Великолепен пръстен, като на месинг, на вашето творение. 【Гарантирано качество】Бърза Безплатна доставка! 100% ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ!. 【Отлична стойност】 комплектът включва 1 парче 8-инчов метален обръч с дебелина 0,047 инча в диаметър.Тези метални обръчи за бродерия може да се превърне в чудесно допълнение към вашия гардероб. 【Ярък цвят】 Нашите златни пръстени ръчно изработени не изчезват, стават за декорация на сватби или ще добави цветове на булчински душ.Връзка твърдо сварени, за да се избегне деформиране. 【Лесна употреба】 обръчи за ресни са подходящи за бродерия, им е много лесно да се намали и те са достатъчно гъвкави, за да могат да се огъват по форма.Выставляйте под формата на произведения на изкуството, предмети от домашния декор. 【Направи си сам е по-лесно】 Е идеална за създаване на пръстените-ловци на сънища, ресни, духовни плоскости, суспензии за растенията и на други проекти.Великолепен пръстен, като на месинг, на вашето творение. 【Гарантирано качество】Бърза Безплатна доставка! 100% ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ!.