Zerodeko Четка за Зъби за Деца Пластмасови Чаши За Вода Детска Чаша За Вода Титуляр За Паста за зъби, Чаша Чаша За Четка за зъби, Чаша За Гаргара Семейна Чаша Прекрасна Ч?
  • New

Zerodeko Четка за Зъби за Деца Пластмасови Чаши За Вода Детска Чаша За Вода Титуляр За Паста за зъби, Чаша Чаша За Четка за

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Pp, Tpe Комплект чаши за баня : могат да се настанят кафе, чай, вода, мляко, плодов сок, содовую и така нататък.Това може да бъде чашка за изплакване на устата или на чаша за пиене.Чаша за баня от бяла пластмаса : те могат дори да се прибират в чашки по-голям размер, за да осигури повече пространство за съхранение.Когато сте организиране на пикник или приготвяте на барбекю на открито, можете удобно да се прибират тези чаши и ги сложи в количката или багаж.Поставка за паста за зъби : идеален подарък за вашите приятели и семейство.Чаша за изплакване на двойки : Широко се прилага за баня, кухня, домашна среда, на открито, преносими пътуване или подарък, подходящ за всички хора.Чаша за пиене на вода : Прост дизайн на чаша за миене на зъбите с елегантен външен вид.чаша за пиене на вода.Осъществяване на списък 1 x чаша Характеристики - Материал : PP, TPE пластмасови чаши за пиене. - Цвят : Бял проста чаша вода за уста в банята. - Размер : Около 12 х 7.8 см комплект чаши за баня. - Произведен от материал, трайни и предназначен за продължителна употреба на чаша за почистване на зъбите на децата. - Приложимо за баня, кухня, домашна среда, на открито, преносими пътуване или подарък, подходящ за всички хора, които използват портативен чаша за миене. - Изчистен дизайн на чаша за миене на зъби, с елегантен външен вид небьющаяся чаша за зъби. - Това също може да бъде една чаша вода за уста или семейна чаша за пиене. - Идеалният подарък за вашите приятели и семейство, множество чаша за изплакване на устата.Информация за стоки Чаша за четка за зъби Familyизготовлен от висококачествен материал, издръжлив, с красив външен изглед. детска паста за чаша Търсите красиво и практично чаша за четка за зъби?Този продукт ще бъде добър избор. пластмасови чаши за вода Идеални за домове, училища, на офиса, на улицата или на пътуване и са най-добрите подаръци за споделяне на съдържание.