GLJ Чанта за пясък от зебло 40x60 см, Торби с пясък, с тегло 50 килограма, за наводнения, Бариера срещу наводнения, Опаковка от 10 броя (без пясък)
  • New

GLJ Чанта за пясък от зебло 40x60 см, Торби с пясък, с тегло 50 килограма, за наводнения, Бариера срещу наводнения, Опаковка

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

★ Ефективно решение и отлична защита от наводнения, така и от наводнениеМожете да ги използвате като без пясък, така и като влагопоглощающей уплътнения. ★ Умело олимпийските кръгове, предназначена : С двойно прошитым дъно и товароподемност 50 паунда тези чували с пясък са готови до запълване с чакъл или песчинками. ★ Малки и леки, които могат да штабелировать. ★ Прегради от наводнения се използват за контрол на наводненията и техните отцеди. ★ Следпродажбено обслужване : Ако имате някакви въпроси или недоволство нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви помогнем да разрешите проблема.Заредете : Нашите трайни торбички с пясък от зебло направени от дебели тъкат, което ви позволява да ги използвате в тежки условия, като засыпка торби с пясък, озеленяване, изграждане и строителство на полета от наводнения.Характеристики Продуктаназвание на продукта : Разширяване на чанта с пескоммАтериал на продукта : Конопляная тканьвес на продукта : 0,42 кгпочва 5% до като водата, 18 кгпочва 5%, след като водата е Време за разширяване : 3-5 минуттехнические характеристики на продукта : 40*60 смПРОчность продукт на натиск : ≥150 кгоСОБенности : без пясък Употреба : предотвратяване на наводнения, задържане на вода на Характеристиките на продукта е Готов за употреба, монтаж, не изисква Растат до пълния размер 4,5 инча височина за броени минути Непрекъсната защита може да продължи месяцскоп на приложение : диги , училища, обществени обекти, фабрики, магазини, складове, магазини, подземни гаражи, входове, в метрото и т. Как да се използва 1. Инсталиране на бариери пред тезгяха паводковой вода.As са в контакт с вода, тя се абсорбира през материала и започва да се подува. Бариери достигат до пълна височина 4,5 инча за 10 минути при наличието на достатъчно количество вода.