Рамки за регистрационен номер Mega Racer с кристалалми и диаманти - Premium 650 бр., Черни Кристали в три реда, с 2 дупки, защита от атмосферни въздействия от Неръждаема стоман?
  • New

Рамки за регистрационен номер Mega Racer с кристалалми и диаманти - Premium 650 бр., Черни Кристали в три реда, с 2 дупки,

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Анти-кражба дизайнУстойчив на ръжда.Сигурна автомивка. ? Висококачествен диамант и планински кристал - Преминаване от един прост и скучен за да брилянтен.Тези прозрачни кристали ще светят толкова ярко, че да привлече вниманието на останалите шофьори, намиращи се наблизо.Снабден с допълнителни кристали, ако искате повече блясък. ? Сигурен и издръжлив - който има не трака благодарение на нашите проекти плътен замъка.Атмосферостойкий и водоустойчив материал осигурява дълъг живот при всякакви метеорологични условия.Изработен от висококачествена неръждаема стомана, което гарантира липсата на ръжда при шофиране. ? Никакви препятствия - Някои щати забраняват всякакви препятствия, свързани с месец, година или персонал на превозното средство, на което е издадена на вашия регистрационен номер.Нашите рамки за регистрационен номер с кристали не покриват месец, щат, или година.Бъдете умни и се избягва този проблем. ? Един размер подходящ за най -подходящ за повечето стандартни регистрационни номера в САЩ и Канада.Стандартни размери на плочи представляват 6 сантиметра на 12 сантиметра.Нашите сладки лъскава рамка за регистрационни табели са с размер на 6,3 инча 12,3 инча, което ви дава повече от достатъчно място за монтаж на място. ? Идеален за нея - Не знам какво да даде на своя приятел, роднина или втората половина?Нашите рамки за регистрационен номер за жени е гарантирано ще предизвика усмивка на лицето си.Идеален за цел да се превърне колата си в красиво пенливи превозно средство. ? Висококачествен диамант и планински кристал - Преминаване от един прост и скучен за да брилянтен.Тези прозрачни кристали ще светят толкова ярко, че да привлече вниманието на останалите шофьори, намиращи се наблизо.Снабден с допълнителни кристали, ако искате повече блясък. ? Сигурен и издръжлив - който има не трака благодарение на нашите проекти плътен замъка.Атмосферостойкий и водоустойчив материал осигурява дълъг живот при всякакви метеорологични условия.Изработен от висококачествена неръждаема стомана, което гарантира липсата на ръжда при шофиране.