Кутия за Гемотона, Кутия За Съхранение на Бижута, Кутия за Съхранение на Орнаменти, Кутия За Съхранение на Бижута, Дървен Декор, Кутия За Спомен, Декоративна Кутия З?
  • New

Кутия за Гемотона, Кутия За Съхранение на Бижута, Кутия за Съхранение на Орнаменти, Кутия За Съхранение на Бижута, Дървен Декор,

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

пластмасатаКовчег за бижута, за обици : ?? Дървена ковчег за бижута във винтидж стил-Ретро Европейски Стил, Дървена кутия за съхранение на бижута, Играчки, чанта за Носене, Употреба, Контейнер-организатор.Кутия-органайзер за пръстените : Ретро и изискан, също така е подходящ като подарък за рожден ден, годишнина, подарък за Нова година.Настолна поставка : тя може да даде своя туалетному маса е уникален модерен и изискан стил.Подаръчни кутии за бижута : Специално предназначени за съхранение на огърлици, обици и други малки бижута.Ковчег за Бижута Пръстени : Той е компактни размери, компактен и практичност.Ковчег за бижута, за обици : ?? Дървена ковчег за бижута във винтидж стил-Ретро Европейски Стил, Дървена кутия за съхранение на бижута, Играчки, чанта за Носене, Употреба, Контейнер-организатор.Кутия-органайзер за пръстените : Ретро и изискан, също така е подходящ като подарък за рожден ден, годишнина, подарък за Нова година.Настолна поставка : тя може да даде своя туалетному маса е уникален модерен и изискан стил.Подаръчни кутии за бижута : Специално предназначени за съхранение на огърлици, обици и други малки бижута.Ковчег за Бижута Пръстени : Той е компактен размер, който спестява място и практични.Осъществяване на списък 1 х Дървена кутия за съхранение Характеристики - Размер : 15,00 X12,20 X7,20 см; / 5,89 X4,79 X2 реколта. - Материал : Дървен калъф за съхранение на бижута - Цвят : Сив антични ковчег за бижута - Тя ще защитава бижута от прах и ще им е по-елегантен вид. - Подходящ за съхранение на обици, висулки, пръстени, диаманти, кехлибар, малки дрънкулки и т., Шкаф за съхранение на подаръци. - Това е добър избор за съхранение на вашите накити, не се притеснявайте за това, че не се намери за тях органайзер за бижута. - Това може да даде на вашето туалетному маса е уникален, модерен и елегантен дървен калъф за съхранение.