Toddmomy Флип-Карта Баскетбол Тенис на Преносим Тенис на маса, Баскетбол Дъска за Броене на точки Футболно Табло Десктоп Табло с резултата от Мача Флипер 2-Цифрено Табл?
  • New

Toddmomy Флип-Карта Баскетбол Тенис на Преносим Тенис на маса, Баскетбол Дъска за Броене на точки Футболно Табло Десктоп

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

PVCПреносими табло : Цветни стикери са предназначени за записване на резултатите от двете страни, които са разбираеми и лесни за използване.Футболни табло : лесно за четене : цифри на черен фон и очевидни стаи точки, което улеснява отчитане на резултатите от големи разстояния.Табло Flipper : Подходящ за различни видове спорт като тенис на маса, бадминтон, баскетбол, плуване, волейбол и други видове състезания.Десктоп табло : 【Преносими табло】-комплектът включва 1 бр. 2-цифрено табло, цифри на черен фон и очевидни стаи точки, което е удобно за четене на резултатите от разстояние.Мультиспортивное сгъваема табло : Спортно табло - подходящи за различни видове спортни дейности, такива като тенис на маса, бадминтон, баскетбол, плуване, волейбол и други видове състезания. Преносими табло : Цветни стикери са предназначени за записване на двустранните резултати, които да са ясни и лесни за употреба.Футболни табло : лесно за четене : цифри на черен фон и очевидни стаи точки, което улеснява отчитане на резултатите от големи разстояния.Табло Flipper : Подходящ за различни видове спорт като тенис на маса, бадминтон, баскетбол, плуване, волейбол и други видове състезания.Десктоп табло : 【Преносими табло】-комплектът включва 1 бр. 2-цифрено табло, цифри на черен фон и очевидни стаи точки, което е удобно за четене на резултатите от разстояние.Мультиспортивное сгъваема табло : Спортно табло - подходящи за различни видове спортни дейности, такива като тенис на маса, бадминтон, баскетбол, плуване, волейбол и други видове състезания.Осъществяване на Списък 1 x Табло Характеристики - Материал : волейболни дъски от PVC. - Подходящ е за различни видове спорт като тенис на маса, бадминтон, баскетбол, плуване, волейбол и други видове състезания Тенис на голмайстор. - Ярки цветни стикери са предназначени съответно за записване на резултатите от двете страни, ясна и интуитивна система от показатели спортен бадминтон.