Празни кутии от свещи AMOTIE за производство на свещи, 15 опаковки, Стъклени Буркани от свещи обем 6 унции с бамбук резбовани капаци - Кутии на свещи за производство на с?
  • New

Празни кутии от свещи AMOTIE за производство на свещи, 15 опаковки, Стъклени Буркани от свещи обем 6 унции с бамбук резбовани

BGN 5.32

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Висококачествени кутии за производство на свещи】 Вие ще получите 15 стъклени съдове за свещи с капацитет 6 унции с бамбукови капаци, можете да направите тези на капака със собствените си ръце 16шт етикети за свещи.Следпродажбено обслужване, гарантират вашата покупка, за всякакви проблеми, моля уведомете ни. 【Многоцелеви 】- Тези свещници не са предназначени само за производство на свещи, но и за съхранение на сухи цветове, соли за вана, етерични масла и т. Тази банка за свещи може да се прилага широко за производство на соеви свещи, съхранение на храни, козметика собствените си ръце, или за съхранение мазила, кремове, мазила, сол, балсами, проби, чай, мъниста, билки.to отговарят на вашите нужди. 【Безопасно и лесно почистване 】- Свещник за баночных свещи произведени от висококачествен дебело стъкло, огнеупорни, могат да се мият в съдомиялна машина.Капак от естествен бамбук, които не ръжда и не се деформира, са безопасни за консумация от човека. 【Херметични капачки】- Тези зелени празни буркани за приготвяне на свещи доставят с бамбук капак, който е снабден със силиконов о-ринг за осигуряване на напрежение, защита от попадане на въздух и аромата. 【Покупка без риск 】 - Нашите съдове за свещи са били проверени авторитетна външна инспекция на компанията.Всеки продукт е тестван.Свещи - винаги е добър избор за подарък.Направете своя собствена свещ от тези красиви буркани, тя ще се превърне в идеален подарък за вашите приятели и любими хора за всеки повод.Идеален за подарък за рожден ден, на Деня на майката, за празниците.