Balacoo Преносима Вакуумна Четка за котки с Къса Коса, 5 БР., Четка За Грижа за вашата Котка, Гребен За отстраняване на вълна Коте, Разглаживающая Гребен, четка за котешк?
  • New

Balacoo Преносима Вакуумна Четка за котки с Къса Коса, 5 БР., Четка За Грижа за вашата Котка, Гребен За отстраняване на вълна

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Разглаживающая гребен : Ергономична дръжка и притискателния дизайн, удобно усещане в ръката, удобство при употребаЧетка за котешка козина : Може да се използва като фризьорски гребени, по-добре масажи за тяло и отпуска тялото и ума си домашен любимец.Самоочищающаяся четка за котки : Нескользящая конструкция улеснява задържане гребени с чесане на козината на домашни любимци.Пръскането на четка за зъби за котки : дизайн под ъгъл 140 °, ресането не травмирует кожата, дизайн на отвора за окачване на опашката за лесно съхранение.Четка за котешка козина : Изработени от висококачествени материали, безопасни и е трайна, която лесно се деформира i. Предпоставка включва 5 х расческ за котки Характеристики Материал : ABS - Ергономична дръжка и притискателния дизайн, комфортно усещане в ръката, удобен за използване. - Изработен от висококачествени материали, безопасни и трайни, които лесно се деформират si - Чудесен подарък за изпращане на вашите приятели, които имат домашни котки или кучета. - Почистете козината на вашия домашен любимец от себе си, задайте връзката между вас и вашия приятел-домашен любимец. - Лесна за използване и не предизвиква чувство на дискомфорт, тази четка за грижа за коса ще направи домашен любимец и му любовница по-щастливи.Информация за стоки, Вие сте уморени да се почисти разрошен косата?Тази гребен за козината на домашни любимци ще ви помогне ефективно да се справят с него.Четка за коса изработена от висококачествен материал, който се отличава с дълготрайност и устойчивост на износване. подходящ за всички видове, различни от котки и кучета. добър избор за вашите сладки домашни любимци.