MGWYE White Milk Pan - Малък Тиган за сос, Алуминиева Млечни тиган с бяло Керамично вътрешно покритие и нагревател, Удобна Тенджера с дървена дръжка
  • New

MGWYE White Milk Pan - Малък Тиган за сос, Алуминиева Млечни тиган с бяло Керамично вътрешно покритие и нагревател,

BGN 35.60

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

★ Той е изработен от висококачествен метал, а също така е чудесен теплопроводником с превъзходно качество на изработката ★ В тази тенджера лесно изливане на мляко или каша или супа със сос. ★ Изолированную дървена дръжка е лесно да се запази. ★ Повърхност е покрита с керамично покритие, което не се деформират, не оставя петна и не поемат миризми. ★ Може да се използва не само за приготвяне на кафе, мляко, чай, вода, но и за готвене на торти, а също и като чаши за печене. Параметри : Име : Мини-млечни тиган Цвят : млечни тиган с бяло керамично покритие Материал : алуминий + дърво Размер : около 16x10 см Тегло : около 500 грама Опаковъчен лист : 1 х суповая тенджера Тип на дъното : composite многослойно дъно Само горната съдържанието на пратката, както и други продукти, които не са включени.Забележка : Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж.

Name:
Mini Milk Pan
color:
White
Ceramic-coated milk pan :
Material:
aluminum + wood
Size:
about 16x10cm
Weight:
about 500 grams
packing list:
1 x soup pot :
Bottom type:
composite multilayer bottom
Only the above package content, other products are not included. :
Note:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. The measurement allowed error is +/- 1-3cm.