RUITAIQIN RTAO0228 50 г Смесена Дълга Полимерна Мека Глина Доброто Цилиндрична Конфетная Посыпка за Вкусна Торта Декорации DIY Crafts Пълнител Аксесоари DIY (Цвят: Mixed3)
  • New

RUITAIQIN RTAO0228 50 г Смесена Дълга Полимерна Мека Глина Доброто Цилиндрична Конфетная Посыпка за Вкусна Торта Декорации

BGN 32.50

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материал : глина Размер : Около 5-10mm.Net Тегло : 100 г. Много подходящ за домашна употреба и маникюрных салони.Красиви цветове и модели отговарят на вашите различни нужди.Той е подходящ не само за млади момичета и деца, но и за тези, които обичат ръчна работа, подходяща за семейство и приятели, за да се насладите на процеса занаяти собствените си ръце.Материал : глина. Размер : Около 5-10mm.Net Тегло : 100 г. Много подходящ за домашна употреба и маникюрных салони.Красиви цветове и модели отговарят на вашите различни нужди.Той е подходящ не само за млади момичета и деца, но и за тези, които обичат ръчна работа, подходяща за семейство и приятели, за да се насладите на процеса занаяти собствените си ръце.Те също са подходящи за създаване на интересен грим за фестивали и партита.