SCDZS Легло за котки Sweet Princess, Универсален Уютен Хамак с подове, Сгъваема Палатка за Котки, Къщичка за кучета, Възглавница за кошници за домашни любимци (Цвят: A, Размер:
  • New

SCDZS Легло за котки Sweet Princess, Универсален Уютен Хамак с подове, Сгъваема Палатка за Котки, Къщичка за кучета, Възглавница

BGN 29.44

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Подходящ за : котки, кучетаМатериал : текстил материя, полипропилен памук, с фибростъкло.Технически характеристики на : S, M, L. Характеристики : дишащ, полузакрытый, красив, универсален за четири сезона.Матрака може да се превърне в кошачью яслите, сгъване и не занимающую много място.Характеристики : Подвижната котешка палатка.Four seasons са подходящи за комфорта и милоты Матрак може да се превърне в кошачью яслите, сгъване и space-free.Name : Полузакрытый тентовый котешки къща, подходящ за : котки, кучета.Материал : текстил материя, полипропилен памук, с фибростъкло.Технически характеристики на : S, M, L. Характеристики : дишащ, полузакрытый, красив, универсален за четири сезона.Размери 38 X38 X36 см Подходяща за домашни любимци с тегло 3,5 кг, 48x48x46 см Подходяща за домашни любимци с тегло 6 кг, 58 X58 X56 см Подходяща за домашни любимци с тегло 12,5 кг Забележки : 1. Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките. Моля, позволете отклонение в измерването на 1-3 см от ръчно измерване.