RASTP 13,8 /350 mm 6 Болтове Състезателен Волан с адаптер за игра на волана Сим Racing Подходящ за Thrustmaster T500/T300/ TS-PC, TS-XW (Red-червен)
  • New

RASTP 13,8 /350 mm 6 Болтове Състезателен Волан с адаптер за игра на волана Сим Racing Подходящ за Thrustmaster T500/T300/

BGN 16.79

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【ПРИЛОЖИМОСТТА на】 е Подходящ за системи на волана Thrustmaster T500/T300/TS / TX 【Материал ПРЕМИУМ-клас】 Адаптер за игра на волана е изработена от висококачествена алуминиева сплав.Е трайна употреба.В сравнение с традиционните кожен материал винил кожа се отличава с висока устойчивост на корозия, могат да издържат на силни удари и ви предоставя най-добрите ескорт. 【Модерен интериор. 【ХАРАКТЕРИСТИКИ】Адаптер е добър избор за промяна и актуализиране на вашите системи за управление Thrustmaster. 【Лесна инсталация】 Това гоночное волан с клаксоном идва с крепежни винтове и гаечен ключ, което осигурява лесен монтаж без да се правят промени.Адаптер за волан е много лесен за инсталиране, той е прикрепен директно болт и позволява бързо отсоединяться. ★ Универсално приложение - Това е гоночное волана е съвместим с повечето стандартни адаптери на главината, което е универсално за повечето превозни средства, състезателни коли.(Съвети : Адаптер главината не е включен в комплекта, преди да инсталирате, моля, изберете адаптер главината на волана, който е подходящ за вашия модел автомобил, благодаря ти!).