SJYDQ Комплект за Снимки на телефона е 16-кратно Телескопична супер телефото обектив с Увеличение на Обектива на Камерата за Мобилен телефон Лен
  • New

SJYDQ Комплект за Снимки на телефона е 16-кратно Телескопична супер телефото обектив с Увеличение на Обектива

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Подходящ за повечето видове мобилни телефони, включително и флип-телефони и бар телефони Телефона е на задната камера може да бъде свързана към t elescope чрез скоба. Качеството на изображението на мобилен телефон може да бъде значително подобрено.Приложимо за браузване, игри, концерти, туризъм, наблюдение на любители на животни, стрелба репортери на новини на дълги разстояния и т. Частен детектив снима съдебна експертиза, проучване, управление на горите, планиране на жп пристанище и т., Подходящ за повечето видове мобилни телефони, включително и флип-телефони и бар телефони. Телефона е на задната камера може да бъде свързана към t elescope чрез скоба. Качеството на изображението на мобилен телефон може да бъде значително подобрено.Приложимо за браузване, игри, концерти, туризъм, наблюдение на любители на животни, стрелба репортери на новини на дълги разстояния и т. Частен детектив снима съдебна експертиза, проучване, управление на горите, планиране на жп пристанище и т., Подходящ за повечето видове мобилни телефони, включително и флип-телефони и бар телефони, мобилен телефон, оборудван задната камера може да бъде свързана към t elescope чрез скоба. Качеството на изображението на мобилен телефон може да бъде значително подобрено.Приложимо за браузване, игри, концерти, туризъм, наблюдение на любители на животни, стрелба репортери на новини на големи разстояния и т., от Частен детектив, който прави снимки криминология, проучване, управление на горите, планиране на железопътния пристанища и т. Параметри : Тип : Телефонен телескоп (фиксиран) Материал : оптични лещи, алуминиев сплавактуальное увеличение : 16ХСовместимо с : 98% от смартфоните на Помещение включва : 1 x 16 X мобилен телеобектив 1 x скоба 1 x черен калъф Забележка : 1. Моля, използвайте го внимателно, защото обектив коригира точно, ако той падне или ударится, зрителното поле може да не съвпада и изображението ще се отклонява, 2.

Type:
Phone Telescope (fixed)
Material:
Optical lens, Aluminum Alloy
Actual Magnification:
16X
Compatible with:
98% smartphones
Package include:
1 x 16X Mobile Telephoto Lens :
1 x Clip :
1 x Black pouch:
Notice:
1. Please use it care, because lens are adjusted accurately, if it drops or hit, the field of vision maybe not matched and picture will deflect, :
2. Please don't drop into water. If it drops into water, please repair it quickly. :