AMERICLOUD/ Детска Hoody с качулка, Унисекс, За момчета и Момичета, Спортен Пуловер с джобове от Мека Матова руно, Hoody с качулка (3-12 години)
  • New

AMERICLOUD/ Детска Hoody с качулка, Унисекс, За момчета и Момичета, Спортен Пуловер с джобове от Мека Матова руно, Hoody с

BGN 18.99

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изберете размер, за да се запознаете с политиката на връщане на стокатаПамук и полиестер, мек Ворсистый руно Вътре. закопчалката на пуловер. ✨ Плат : Тази детска hoody с качулка е изработена от смес на памук и полиестер, която е топла, дишаща, приятни за кожата, меки и комфортни характеристики на памук, както и не се колебае и износостойка, като полиестерен плат. ✨ Тази детска hoody с качулка от начесанного руно, мека и комфортна на допир, не се навива и не избледняват след пране.Меки гъвкави ребра на белезници и дъното са не само удобни в чорап, но и запазват формата си след измиване.Руното hoody с отлично кроем, оставяйки достатъчно място за растежа на децата и свобода на движенията. ✨ Този детски пуловер с качулка за момичета и момчета допълнени с подплата от памук, джърси, която углублена, за да ви е по-удобно носене.Тази руното hoody идва с мил джоб кенгуру за носене на продукти и нагряване на ръце. ✨ Това е класическа hoody унисекс за тийнейджъри, която перфектно се съчетава с футболками, пуловери, жилетки, дънки, спортни штанами и т. Идеален за всички поводи (училище, спорт, свободно време, дома, на улицата), също може да се използва в поделках за вашите деца (например за оцветяване на вратовръзки, рисуване, прехвърляне на щампи).На разположение в черно, бяло, червено, жълто, оранжево, зелен и други цветове. ✨ Забележка за размер : Блузи с качулка, размери XS (3-4), S (5-6), M (7-8), L (9-10), XL (11-12) са произведени в съответствие със стандартите на сащ размери.Дължина на дрехи и на ширината на гърдите са важни при избора на размер.Моля, обърнете се към обичайните си с дълга блуза на вашето дете, за да изберете подходящия размер.Памук и полиестер, мек Ворсистый руно Вътре. закопчалката на пуловер. ✨ Плат : Тази детска hoody с качулка е изработена от смес на памук и полиестер, която е топла, дишаща, приятни за кожата, меки и комфортни характеристики на памук, както и не се колебае и износостойка, като полиестерен плат. ✨ Тази детска hoody с качулка от начесанного руно, мека и комфортна на допир, не се навива и не избледняват след пране.