SinLoon (0,5 М) DMX Кабел за осветление, сцена, DJ XLR Кабел 3-Пинов XLR до 5-номера за контакт конектора XLR DMX Управляемият връзка за придвижване на светлина Par Light светлината на П?
  • New

SinLoon (0,5 М) DMX Кабел за осветление, сцена, DJ XLR Кабел 3-Пинов XLR до 5-номера за контакт конектора XLR DMX Управляемият

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Конектор : 3-пинов сигнален конектор XLR за да се свържете с 5-номера за контакт штекеру, сейф, екранировка и предотвратяване на смущения в предаването 3-контактни XLR кабели DMX за широка употреба, които са предназначени за точно предаване на дигитален звук и данни за управление на осветление DMX.можете да използвате това за изпращане на сигнал DMX чрез my XLR змия, той трябва да се преобразува 5-пинов DMX в 3-пинов XLR. подходящ за свързване на микрофон, микшеров, с еквалайзери, пресичане, усилватели, бас, DMX-подсветка и т. Например, на различни продукти на сценичното осветление : движеща се глава лампа, с номинална лампа, прожектор с XLR входа и на изхода, той може да работи за свързване на контролер dmx 512 2412 към стандартните кабелям.Конектор : 3-пинов сигнален конектор XLR за да се свържете с 5-номера за контакт штекеру, сейф, екранировка и предотвратяване на смущения в предаването. 3-контактни XLR кабели DMX за широка употреба, които са предназначени за точно предаване на дигитален звук и данни за управление на осветление DMX.можете да използвате това за изпращане на сигнал DMX чрез my XLR змия, той трябва да се преобразува 5-пинов DMX в 3-пинов XLR. подходящ за свързване на микрофон, микшеров, с еквалайзери, пресичане, усилватели, бас, DMX-подсветка и т. Например, на различни продукти на сценичното осветление : движеща се глава лампа, с номинална лампа, прожектор с XLR входа и на изхода, той може да работи за свързване на контролер dmx 512 2412 към стандартните кабелям.Спецификации : 1.Конектор : 3-пинов конектор за свързване на сигнал XLR до 5-номера за контакт штекеру 2. Водач от бескислородной мед (OFC) за по-голяма яснота на сигнала предлага най-предаване на звука 3. дължина на кабела : 0,5 м (1,6 метра) характеристики : 3-контактни XLR кабели DMX за широка употреба, които са предназначени за точно предаване на данни на цифрови аудио и управление на осветлението, DMX, отлични като моноразъема вместо y-образен конектор, който те предоставят.