Кофа за боклук ABECEL, Задвижваната Кухненски шкаф Подвесное Кофа за Боклук Удобен Кухненски Контейнер За боклук с Кухненски Добър Помощник Контейнер За Съхранение (?
  • New

Кофа за боклук ABECEL, Задвижваната Кухненски шкаф Подвесное Кофа за Боклук Удобен Кухненски Контейнер За боклук с Кухненски

BGN 45.18

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

▼вътрешна кофа лесно да се отстранява за по-удобно рециклиране на отпадъциПодходящ за маси, тоалетни, легла, врати и т. Удобно и практично.Цвят : розов, син,.На земята винаги ще нарязаните зеленчуци.Кошчето за боклук на задната страна на вратата може да се избегнат тези явления.Той не заема място и може да бъде поставен директно върху работния плот. ▼вътрешна кофа лесно да се отстранява за по-удобно рециклиране на отпадъци.Подходящ за маси, тоалетни, легла, врати и т. Удобно и практично.Цвят : розов, син,.На земята винаги ще нарязаните зеленчуци.Кошчето за боклук на задната страна на вратата може да се избегнат тези явления.Той не заема място и може да бъде поставен директно върху работния плот.Цвят : розов, син Функция : за съхранение на багаж Функция : подреждане.