23 бр. Накрайници за Пирографии Дограма, Комплекти инструменти за Изгаряне на Дърво, на Върха на Желязо за Подпечатване/за Възрастни/Новини/Рожден Ден/сватба/Halloween/К?
  • New

23 бр. Накрайници за Пирографии Дограма, Комплекти инструменти за Изгаряне на Дърво, на Върха на Желязо за Подпечатване/за

BGN 6.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пратката включва - 10 бр накрайници за резби, 10 бр. x изискани накрайници за гравиране, 3 бр. електрически инструмент за резба.Подходящ за широк кръг потребители - Този комплект съдържа набор от дюзи за изгаряне на дървото и аксесоари, които могат лесно да бъдат използвани за всички нива на квалификация, включително и начинаещи выжигать дограма, опитни и опитни експерти. Многофункционален - Приставка за рязане на дърво може да се използва с поялник за изгаряне на чертежи и създаване на декоративни фигури върху дървото, кожата, задръстване и така нататък.Тези накрайници за дърворезбата са отлични за дървообработване, запояване, работа в метал, хоби, бродерия, дом и т., Изискан дизайн на фигурата по-използвани екологично чисти материали, с уникален дизайн и тънка изработка, ще ви помогне да създадете прекрасни рисунки.Високо качество - Произведен от висококачествен меден материал, устойчиво на ръжда, лек и издръжлив на употреба.