lehaha 2 Бр Гел Чернильная Дръжка Штангенциркуль с Нониусом, Метричен Калибър 10 см, Точност Циферблат, устойчив на удари
  • New

lehaha 2 Бр Гел Чернильная Дръжка Штангенциркуль с Нониусом, Метричен Калибър 10 см, Точност Циферблат, устойчив на

BGN 4.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Штангенциркуль с нониусом + химикалка химикалка с двойна употреба, използва се за използване от студенти 1,0 mm, за да създаде най-добрия опит на писане, подходящи за писма.Надпис се получава гладка, дълготрайна и възстановява оригиналния стил.Дължина на дръжката 15 см / 5.9 инча, easy в переноске, гладка и удобна дръжка.Бързо измерване, лесен за четене, висококачествена пластмаса, с дълъг срок на служба. Гел чернильная дръжка штангенциркуль с нониусом 10 см Метричен калибър точност циферблат устойчив на удари измервателен инструмент Мултифункционален штангенциркуль Описание : 100% чисто нов и качествени Характеристики : Штангенциркуль с нониусом + химикалка химикалка с двойна употреба, използва се за използване от студенти. 1,0 mm, за да създаде най-добрия опит на писане, подходящи за писма.Надпис се получава гладка, дълготрайна и възстановява оригиналния стил.Дължина на дръжката 15 см / 5.9 инча, easy в переноске, гладка и удобна дръжка.Бързо измерване, лесен за четене, висококачествена пластмаса, с дълъг срок на служба.Здрав и издръжлив, цифрови показания ясни и удобни, свободна конструкция на палеца не вреди на корпуса на линия, а измерването става лесно и удобно.Само штангенциркуль с нониусом, други аксесоари, показани на снимката, в комплекта не са включени.Параметри : Тип : Штангенциркуль с нониусом Материал : пластмаса Приложение : Офис ученически english измервателни функции : Штангенциркуль с нониусом, точност метричен сензор, инструмент за измерване, ударопрочная състав за штангенциркуля, touch притурка Размери : около 15 см/5.9 инча Цвят : сребрист Количество : 1 комплект Забележка 1. Моля, нека грешка в 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Type:
Vernier Caliper
Material:
Plastic
Applications:
Office School Writing Measuring
Features:
Vernier Caliper, Precision Metric Gauge, Measuring Tool, Shock-proof Caliper Ruler, Measurement Gadget
Dimension:
app.15cm/5.9in
Color:
Silver
Quantity:
1 Set
Note :
1.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid. :
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
Package includes:
1 Pc x Blue Refill Vernier Caliper :
1 Pc x Black Refill Vernier Caliper: