ДДП Мигли Promade на Вентилатора За изграждане на миглите Смесени Дължина 1000 ветрила 6D Дебелина 0,07, D-образна къдря, Съраунд Удължаване на миглите 9-16 мм Кратък прът Мек?
  • New

ДДП Мигли Promade на Вентилатора За изграждане на миглите Смесени Дължина 1000 ветрила 6D Дебелина 0,07, D-образна къдря,

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Висококачествен вентилатор за изграждане на миглите] : Обемна вентилатора, направени от доставчика за удължаване на миглите предварителноНашите средства за изграждане на миглите лесно фен изработени от 100% материал PBT, който е мек, много тъмно и е готова за нанасяне върху миглите.Кратък прът 5 D 6 D 7 D, 8 D 9 D 10Г C/D завитком с дебелина 0,05-0,07 мм, с дължина от 9 до 16 mm. [Икономически] : Всяка опаковка съдържа 1000 ветрила на миглите.Всички наши продукти са внимателно тествани преди пускането на пазара, като се гарантира най-високо качество.С помощта на нашите фенове promade лесно да тече за правене на обемна полагане и спестявате пари. [Стабилен къдря и точната дебелина] : Готови малка основа и изпичане идеално запазват къдря, дори и след продължителна употреба.Нашите готови на вентилатора за удължаване на мигли са удобни за носене, сверхширокие, здрав вентилатора за удължаване на миглите. [Огромно пестене на време] : Лесно е да се пристъпи към изграждане на обемни мигли с помощта на lash volume extensions, е изключително подходящ както за начинаещи, така и за професионални майстори за изграждане на миглите.Можете да направите комплект обемни мигли за същото време, което и за класически набиране, което спестява значително време. [Гъвкавост, стил] : Е равно на разстоянието между отделните миглите, за да се придаде по-подреден и приятен вид.Ако обичате зашеметяващ или естествен вид, нашите готови средства за изграждане на миглите fans - това е нещо, което ви трябва. [Висококачествен вентилатор за изграждане на миглите] : Обемна вентилатора, направени от доставчика за удължаване на миглите предварително.Нашите средства за изграждане на миглите лесно фен изработени от 100% материал PBT, който е мек, много тъмно и е готова за нанасяне върху миглите.Кратък прът 5 D 6 D 7 D, 8 D 9 D 10Г C/D завитком с дебелина 0,05-0,07 мм, с дължина от 9 до 16 mm. [Икономически] : Всяка опаковка съдържа 1000 ветрила на миглите.Всички наши продукти са внимателно тествани преди пускането на пазара, като се гарантира най-високо качество.С помощта на нашите фенове promade лесно да тече за правене на обемна полагане и спестявате пари. [Стабилен къдря и точната дебелина] : Готови малка основа и изпичане идеално запазват къдря, дори и след продължителна употреба.Нашите готови на вентилатора за удължаване на мигли са удобни за носене, сверхширокие, здрав вентилатора за удължаване на миглите. [Огромно пестене на време] : Лесно е да се пристъпи към изграждане на обемни мигли с помощта на lash volume extensions, е изключително подходящ както за начинаещи, така и за професионални майстори за изграждане на миглите.