Фоторамка Стенни Галерия Рамки за картини От Дърво Стенен Държач за Фотокарточек Извадка от Притежателя на Сертификат за Сухи Цветя Десктоп украса (6 инча, Дърво)
  • New

Фоторамка Стенни Галерия Рамки за картини От Дърво Стенен Държач за Фотокарточек Извадка от Притежателя на Сертификат за Сухи

BGN 6.38

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материал : МДФ + стъклоРамка за снимки запазва снимки и произведения на изкуството в отлично състояние в продължение на много години.Превърнете вашите портрети, умелото щампи и ежедневни снимки в эффектную експозиция. Размер : както е показано на фигурата.Тема : Здрав, стабилен, лек, влагоустойчив, отговарят на високи.Пратката включва : 1 бр. * Фоторамка (други стоки в комплекта не са включени).Материал : МДФ + стъкло.Рамка за снимки запазва снимки и произведения на изкуството в отлично състояние в продължение на много години.Превърнете вашите портрети, умелото щампи и ежедневни снимки в эффектную експозиция. Размер : както е показано на фигурата.Тема : Здрав, стабилен, лек, влагоустойчив, отговарят на високи.Пратката включва : 1 бр. * Фоторамка (други стоки в комплекта не са включени).Материал : МДФ + Стъкло на Помещение включва : 1 бр. * Фоторамка (други елементи в комплекта не са включени) Цвят : както е показано Характеристика : Здрав, стабилен, лек, влагоустойчив, отговарят на високи Размер : както е показано Забележка : Моля, имайте предвид, че на снимките не е показан реалният размер, подробности за размера виж в описанието.Моля, помислете за разликата от 1-2 см от ръчно измерване, благодаря.Поради разликите между различните монитори на изображението може да не отразява действителния цвят на продукта.