COMAX Детски Плаващи Етажерка за детски Рисунки, Подвесная лавица за книги, Стенен Органайзер за Рафтове за Детска Стая, Спални, Детски, Малки Бели Плаващи Рафтове, Де?
  • New

COMAX Детски Плаващи Етажерка за детски Рисунки, Подвесная лавица за книги, Стенен Органайзер за Рафтове за Детска Стая,

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Няма нужда да се събират] Затвори етажерка за детска стая на стената и веднага ги използвайтеТази лавица за книги за деца вече е събрана в опаковка, без сложни стъпки на инсталиране, така че да се създаде тази подвесную етажерка за книги е много просто.Стенен книжарниците са с пирони и прости инструкции, които ще ви помогнат бързо да се създаде тази стенни етажерка за книги. [Водим греда, нищо няма да падне] Стенни плаващи книжарниците са снабдени с предпазни кръст-образни греди, за да се предотврати падането на малки предмети и защита на бебета, която създава и безопасно място за съхранение на вашата детска градина, където винаги е чисто и подредено.Стенни детска bookshelf чудесно за организиране на книги, играчки, малки рамки за снимки и други украшения. [Малък размер, комплект от четири] Бели стенни плаващи рафтове за детска стая - перфектният декор на детска стая.Една от стенни рафтове в детската размер 16x5,7x5,7 инча с пет дървени куки, на които може да се мотае някои дребни елементи.Останалите три детски етажерка с размер 16x5,7x2,3 инча, на една от стенни рафтове с перекладиной може да се мотае по-малки елементи, като например хавлиени кърпи, шапки или декор. [Здрава и устойчива стенни bookshelf] Тази детска лавица за книги е изработена от 100% висококачествено бор, която е различна здравина и надеждност.В детска етажерка без проблеми се съхраняват детски книжки, играчки и плюшени играчки животни. [Подходящ за всяко помещение] С помощта на този организатор за библиотечка можете да го използвате навсякъде, където искате.Можете да го използвате като плаващ лавица за детска стая, детска градина, кът за четене, игри стая и така нататък.