evpct 6 бр. Блестящ Метален Блясък за устни, Течни Червила, Комплект за Грим, 6 Цвята, Диамантен Блясък, Сверкающая Розово-Червено Червило, Водоустойчив, Калена, Хидрати?
  • New

evpct 6 бр. Блестящ Метален Блясък за устни, Течни Червила, Комплект за Грим, 6 Цвята, Диамантен Блясък, Сверкающая Розово-Червено

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

❤【Идеалната опаковка】 : той е готов като подарък за рожден ден, приятели или семействаИдеално подхожда за различни поводи като срещи, парти, сватба, бар, бал, къмпинг, офис, училище или ежедневен грим. ❤【Набор от блесков за устни с блясък 6шт 】: Набор от блестящи блесков за устни с 6 различни цветове, ви осигурява блясък, също така лесно се отстранява, бързо и чисто, никога не се притеснявайте за пигментацията.Устойчив, водоустойчив, овлажняващ крем. ❤【Марка evpct】: Марка evpct съчетава в себе си лукс и наличност, както нито един друг козметични марка.Нашата мисия е да ви даде възможност изглежда, се чувстват и да бъде на височина, без да бъдат пожертвани финансова отговорност. ❤【Забележка】 Показан образ е образа на продукта, който ще получите от наличната партия.Цвят може леко да се различават от настройките на цветовете на всеки отделен монитор.Моля, проверете номера на цвета в горната част на капака или в долната част на външната кутия цвят, по всякакви въпроси, моля, дайте ни уведомите.