PASNOWFU Пътна Косметичка Голям капацитет, Преносими Косметичка за грим, Откриване На равна подметка, Двупластова Водоустойчив Многофункционална Пътна чанта-Органай?
  • New

PASNOWFU Пътна Косметичка Голям капацитет, Преносими Косметичка за грим, Откриване На равна подметка, Двупластова Водоустойчив

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Пътна косметичка голям капацитет】Косметичка голям капацитет може да се съхранява на вашия грим в продължение на 5-7 дни и може да е точно на бюрото си, като кутия, като ви позволява да намерите това, което ви трябва, без да се налага да се ровятКосметичка голям капацитет и позволява да се запази съдържанието на чист разложенным дори след разклащане. 【Двупластова косметичка】 Пътна косметичка голям капацитет извършва в двухслойном дизайн, който разделя чанта на лявата и дясната две части, и има множество вътрешни джобове за разделяне на съхранение.По този начин можете да съхранявате не само козметика, но и продукти за грижа за кожата, четката, free toiletries, бижута и още много други. 【Висококачествени материали от изкуствена кожа】 Пътна косметичка голям капацитет, изработен от висококачествена кожа материал с водоустойчива повърхност, която не позволява намокряне на съдържанието вътре.Повърхността на пластове козметика чанти мека и гладка, нейната лесно да се почистват, но трудно седалище. 【Идеален подарък】 Пътна косметичка голям капацитет има солидна опора и може да се поддържа красив външен вид по всяко време, така че тя може да се превърне в идеален подарък за начинаещи козметика, професионалисти, аматьори. 【Лесно за носене и широко приложение】 Пътна косметичка голям капацитет е портативен дизайн дръжки, облегчающую переноску.Преносима косметичка е подходящ за ежедневно съхранение, пътуване, заснемане на открито след нанасяне на грим, като прави живота си по-лесен и удобен.