Aruvasy/ Бебешки Цветни, Комфортни Чорапи до глезените в две ленти, чорапи до коляното за момичета-тръби, Новост, Дизайнерска опаковка от 6 броя (3-8 години)
  • New

Aruvasy/ Бебешки Цветни, Комфортни Чорапи до глезените в две ленти, чорапи до коляното за момичета-тръби, Новост, Дизайнерска

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ТъканиРъчно пране, Машинно пране. 【Детайли материал】Чорапи, изработени от 80% памук, 15% полиестер и 5% ликра .Само един размер, подходящ за дамски обувки 5-9 размер.Тези чорапи са много меки, растягивающиеся и здрави, в тях краката си, ще се чувстват удобно. 【Деликатен избор за подарък】Тези женски чорапи в розово ивица е на разположение на вашия избор.Всички тези чорапи с розови шарките могат да отговорят на нуждите на жените на повечето професии.Идеален за Коледа, ден на майката, ден на раждане, Хелоуин, ежедневието и всички други специални случаи или всяка костюмированной cosplay-партита. 【Лесно да се комбинира】 На всяка опаковка е включена 5 чифта разноцветни райета на ярки чорапи и 5 двойки достатъчно за ежедневна употреба.Тези чорапи не само от доброто качество, но и изглеждат красиво.Те са изглеждат с ежедневни обувки, като маратонки, а също така и с официални обувки, като мокасини, дарби и oxfords. 【Удобен дизайн】 не ви мразя, когато чорапите, за да се плъзне и в тях се появяват дразнещи шевове за чорапи?Тези дамски чорапогащи са гладки шевове за чорапи и Y-образна форма на петата, така че те са идеални за всички, които носят обувки на американския размер 5-9! Освен това, те са устойчиви, така че ще останат на мястото си!. 【Внимание】 Тези чорапи женски, а не на децата, подходящи за момичета 5-9 размер обувки.Ако обиколката на глезена надвишава 14 инча или обувки размер по-голям от 9, тези спортни чорапи за глезените - не е най-добрият избор.