ZXIIXZ Мулине за бродерия, Бельо плат за бродерия естествен цвят (59 см x 19 см) Бельо Плат Голям Размер, за Бродерия на кръстат бод, Гривни със собствените си ръце, Гривни ?
  • New

ZXIIXZ Мулине за бродерия, Бельо плат за бродерия естествен цвят (59 см x 19 см) Бельо Плат Голям Размер, за Бродерия на кръстат

BGN 32.70

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Комплект плащаницата : 1 бр плащаницата за бродерия естествен цвят. висококачествена однотонная плат, просто използвайте своето въображение и направете своите занаяти собствените си ръце!.Мулине за бродерия на кръстат бод : Всеки кангал пастелни конци за бродерия е с дължина сметки за 9,14 метра и включва 10 теми, това е достатъчно за всеки проект.Тази структура прави конци за бродерия мулине пастел по-твърди, и го е лесно да се прекъсне, независимо от това дали използвате за бродиране или за направата на гривни за приятелство и т. Забележка : Тъй като производствената партида е различен, цветът и опаковката са малко по-различни, ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. 36 цвята конци за бродерия на кръстат бод : 36 вида ярки цветове, като червено, розово, жълто, зелено, лилаво, синьо, бяло и т., предоставят множество цветови варианти за вашия ръкоделието, които лесно могат да се обогатяват въображението си.Идеалното допълнение към вашата колекция или отличен стартов комплект.Голям размер : платно Размер от ленена тъкан е около 59 см x 19 см (150 см х 50 см), подходящия размер, който може да отговори на вашите различни изисквания към производството на облекла.Широко приложение : Нашата бельо плат за бродерия на кръстат бод е подходящ за бродерия, бродерия на кръстат бод, покривки за маса и други облекла, необходими за вашия дом.Комплект плащаницата : 1 бр. плащаницата за бродерия естествен цвят. висококачествена однотонная плат, просто използвайте своето въображение и направете своите занаяти собствените си ръце!.Мулине за бродерия на кръстат бод : Всеки кангал пастелни конци за бродерия е с дължина сметки за 9,14 метра и включва 10 теми, това е достатъчно за всеки проект.Тази структура прави конци за бродерия мулине пастел по-твърди, и го е лесно да се прекъсне, независимо от това дали използвате за бродиране или за направата на гривни за приятелство и т. Забележка : Тъй като производствената партида е различен, цветът и опаковката са малко по-различни, ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. 36 цвята конци за бродерия на кръстат бод : 36 вида ярки цветове, като червено, розово, жълто, зелено, лилаво, синьо, бяло и т.