Линеен Ръководство на предаване, Обхват 200 мм на Линеен Ръководство на Релсите с ЦПУ Пълзяща Стъпка Топката Винт Ръководство Задвижваща маса с 42 Шаговыми двигатели
  • New

Линеен Ръководство на предаване, Обхват 200 мм на Линеен Ръководство на Релсите с ЦПУ Пълзяща Стъпка Топката

BGN 25.76

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

➣➣➣【Отличен материал】- Водач шарикового на винт, изработена от висококачествена алуминиева сплав, която е износостойким и трайна ➣➣➣【Използването на】- Използва се за постигане на висока точност линейно движение с малко съпротива на триенето. ➣➣➣【Приложите към】 - Може да се използва в системи за линейно движение, подходящи за индустрията възможности за автоматизация. ➣➣➣【42 Мотор】-водач приплъзване с ефективен ход 200 мм, предлага се с шариковым перка и 42 двигател. ➣➣➣【Висока производителност】 - Точно производство, с висока точност на позициониране, стабилна и надеждна работа.Характеристики : 1. Може да се използва в приложения с линейно преместване, подходящ за индустрията възможности за автоматизация. Използва се за постигане на висока точност линейно движение с малко съпротива на триенето. водач приплъзване с ефективен ход 200 мм, предлага се с шариковым перка и двигател 42. Изработена от висококачествена алуминиева сплав, която е износостойким и трайна. Прецизно производство, с висока точност на позициониране, стабилна и надеждна работа.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Химикалка вита употреба Материал : Алуминиева сплав Ефективен ход : прибл. ръководил винт 200 мм / 7,9 инча Номер на модела : 1605/1610 (по избор) водещите винт с Диаметър : прибл.6 Обороти на двигателя на един оборот (мм) : 5 мм, 10 мм Двигател : 42 Обхват на двигателя : офис Помещение в Списъка : 1 х химикалка вита водач Забележка : 1. Моля, оставяйте една малка грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Ball Screw Guide Rail
Material:
Aluminum Alloy
Effective Stroke:
Approx. 200mm / 7.9in
Lead Screw Model Number:
1605/1610 (optional)
Lead Screw Diameter:
Approx. 16mm / 0.6in
Motor Turns One Turn (mm):
5mm, 10mm
Motor:
42 Motor
Scope of Application:
Automation
Package List:
1 x Ball Screw Guide Rail:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :