Набор от греди и каишки Easy Lock, Врати за малки кучета Лесно се свързват с една ръка, магнитна закопчалка 360 ° и светлоотразителни врати за домашни любимци (S, M, L)
  • New

Набор от греди и каишки Easy Lock, Врати за малки кучета Лесно се свързват с една ръка, магнитна закопчалка 360 ° и светлоотразителни

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Лесно се свързва с една ръка】-Този нашийник за кучета с магнитна закопчалка на 360 ° позволява на потребителя лесно затягане на кредитната каишка с една ръка, без навеждане 【Лесно да се носи и да се регулира】- Този нашийник за домашни любимци, с опростен дизайн и быстросъемными катарами, които позволяват лесно да се облича и го стреля. 【Безопасен И удобен 】-Изработен от здрав и лек материал, благодарение на който вашето куче ще се радвате да го носите. 【Конструкция без напрежение】-Яки разпределя равномерно налягане, което помага да се отпуснете врата на вашето куче, като предотвратява разтягане и задушаване.Идеален избор за ежедневно ходене, джогинг, пешеходен туризъм, тренировки, лов, приключения на открито и много други!. 【Един комплект】- Вие ще получите яка и каишка за кучета, не трябва да се събере, те са красиви и достъпни цени. ** Моля, мярка на врата на вашето куче ролетки, в удобно мястото на закрепване на яката, преди пускането на поръчката.Моля, консултирайте се с таблицата размери на 7-ми фигура.