GaeErFut Аниме P-S5/Защитни капаци за Play-station, Корица за P-S5/Play-station Disc Edition Скинове за конзола контролер, Защитни капаци, Трайни и устойчиви на надраскване, без мехурчета Ет?
  • New

GaeErFut Аниме P-S5/Защитни капаци за Play-station, Корица за P-S5/Play-station Disc Edition Скинове за конзола контролер,

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Този продукт е съвместим с диск версияКомплекта съдържа : 2 обвивки конзола P-S5 Disc Edition (2-страни) + 2 обвивки контролер P-S5.Съвместим само с P-S5. Висококачествени материали : Изработен е от висококачествен поливинилхлорид, който е предпазва вашето P-S5 от драскотини и прах.Това няма да се отрази на отвеждане на топлината.Лесен за използване, поставили, се изчиства и се премахват.Разработен от популярния аниме-модел ще зарадва любимите си.Внимание при инсталиране : 1) Почистете повърхността на устройството възможно най-добре.Нанесете алкохол в кърпа без кърпичка за премахване на мазнини или други замърсители.Повечето проблеми с прилипанием се дължат на това, че устройството, преди да инсталирате беше смазана от някакъв вид масло или консистентной смазване. 2) Почистете едно парче кора от хартия подплата.НЕ позволявайте на самозалепваща страна за всичко, което се докоснат. 3) Определете място за настаняване, нанесете на Кожата (стикер) към повърхност с пръсти или опакото на палеца си, като се започне от единия ъгъл и движейки се по повърхността. 4) Ако на парче не върви гладко, вие може леко да се вдигне на гърба си.Не опъвайте му в сравнение с първоначалния размер. 5) При бавна и деликатна инсталиране под гредите (стикер) не трябва да останат въздушни мехурчета.Всяка въздух, който може да удари под разкъсва кожата (стикер) по време на инсталацията, с течение на времето ще си отиде.Допълнително : За постигане на най-добър резултат нанесете горещ въздух на повърхността прозорец винетка, за да активирате химикал за най-добра лепкавост.Ползват сешоар - това е нормално.Изтриване : просто махнете отметката стикер.Не беше останало никакво лепкав месива или остатъци.