Безжичен стенен ключ Suraielec с дистанционно управление, Не се изисква Инсталация, Радиочестотни обхват 100 метра, Предварително програмирани, Разтегателен Комплект з?
  • New

Безжичен стенен ключ Suraielec с дистанционно управление, Не се изисква Инсталация, Радиочестотни обхват 100 метра, Предварително

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Източник на захранване : 120 v ac / 60 Hz Максимальнаямощность : 10 А/ 1200 Вата. Обхват : 100 метра (свободна зона).Честота : 433,92 Mhz. Батерия : 23 A 12 V (включена в комплекта).Приемник на изхода x 1; Отдалечен предавател x 1; Крепежни винтове x 1 комплект; Ръководство за експлоатация x 1. Гнездо-приемник, за да остане "деактивирана", след прекъсване на тока, за икономия на електроенергия.Имайте в предвид, че този ключ включва и изключва захранването и не е подходящ за устройства с електронни ключове.Ако вашето устройство не автоматично ще се включи отново, когато е заредена, изключете го от мрежата и отново включете, то няма да работи с този (или друг) дистанционно управление. 【 Задайте стенен прекъсвач навсякъде, без окабеляване за допълнителни на осветителни тела / домакински уреди 】 Комплект безжичен прекъсвач светлина Suraielec и приемник контакти изглежда и работи като обикновен ключ, но позволява дистанционно управление на вътрешни осветителни уреди, вставными подвесами, лампи, трудно лампи и други електроуреди от далеч; не се изисква инсталация в стената или Wi-Fi или подмяна на осветителни тела; лесен и икономичен начин за дистанционно управление на осветлението и не се отразява на съществуващата система. 【Работи "от кутията"; Стенен прекъсвач е навсякъде и се пренася 】 Набор от стенни прекъсвачи с дистанционно управление са предварително програмирани за непосредствена употреба; изход компактен размер отнема само 1 контакт; стенен прекъсвач се инсталира на всяко място с помощта на включения монтиране на скоба; безжичен ключ може да работи като преносим дистанционно управление, което е особено полезно за възрастни хора или хора с увреждания. 【 Използвайте няколко групи в една стая, без смущения 】 В този безжичен комплект ключове за дистанционно включване на светлината се използват подвижни /динамични кодове; позволяват инсталирането на няколко отделни комплекта в една къща, за независима работа; никакви конфликти, никаква намеса; е класиран на 10 A / 1250 W и работи с почти всички видове крушки. 【 Програмируем и разтегателен 】 Този набор от безжични стенни ключове и контакти могат да бъдат допълнени с допълнителни предаватели и приемници Suraielec; позволява активиране на няколко устройства с едно дистанционно управление или да управляват едно устройство с помощта на няколко дистанционни управления; добавяне на допълнителни безжични стенни прекъсвачи полезна за създаване на 3-или 4-позиционни безжични ключове, които се управляват от един източник на светлина от няколко места. 【Силен радио сигнал на разстояние до 100 метра на открито 】 Силен радио сигнал на този външни прекъсвач на контакта може да преминава през стени и врати за управление лампа на разстояние до 100 метра на открито; не се изисква пряка видимост при използване; идеален за таванско помещение, тавански помещения, със стълбищна клетка, коридор, маза, гараж и много други; предлага безпроблемна гаранция 1 година и приятелска 24-часово обслужване на клиентите.